banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD Hentbol Kupasında Şampiyon GG ve UKÜ..!
banner98

GENÇLİK GÜCÜ KUPA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR: 39-22

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan günün ilk finalinde erkeklerde Gençlik Gücü ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk devresinde rakibine karşı 21-11’lik üstünlük kuran Gençlik Gücü, maçı da 39-22’lik skorla kazanarak kupayı müzesine götürdü. Erkeklerde maçın en değerli oyuncusu Gençlik Gücü’nden Özdemir Demiralp oldu.

KADINLARDA ŞAMPİYON ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ: 38-20

Erkekler finali sonrasında oynanan kadınlar final maçında ise Esentepe ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi kozlarını paylaştı. Maçın ilk devresini 15-7 önde tamamlayan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, mücadeleyi de 38-20 kazanarak, KTSYD Hentbol Kupasını müzesine götürdü. Kadınlarda maçın en değerli oyuncusu Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nden Betül Rabia Çamlı seçildi.

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

Erkekler şampiyonu Gençlik Gücü ve kadınlar şampiyonu Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne şampiyonluk kupaları ve madalyaları, KTSYD Başkanı Necati Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Hentbol Federasyonu Başkanı Ediz Arıkan takdim etti.

MÜCADELELERİ TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU MHK BAŞKANI DA İZLEDİ

KTSYD Hentbol Kupası final maçlarını Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve iki eğitmeni de izledi. Erkekler finalini de Türkiye MHK’ya bağlı iki hakem yönetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75