banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karamanlı ‘’Bizi Ligden Çekilmeye Mecbur Bırakmasınlar’’
banner98

Derviş Mişon Hentbol Kupasında Gençlik Gücü’nün UKÜ ile oynadığı maçın içinde yaşanan bir pozisyon sonrası yaşanan kısa süreli gerginliğin yankıları sürüyor. Gençlik Gücü Başkanı Osman Karamanlı, verilen ağır cezalar sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Başkan Osman Karamanlı yaptığı açıklamada, UKÜ maçının oynandığı sırada bir pozisyon sonrası sporcular arasında yaşanan tartışmaların sonucunda Hentbol Federasyonunun Arda Kahraman’a 3 ay, İbrahim Mısırlıoğlu’na 1 ay ve Şemsi Yıldırım’a ise 1 ay ceza vermesinin ardından, Hentbol Federasyonun art niyetli olduğunu belitti.

Karamanlı, isyanımız sadece bu cezalar ile ilgili olmamakla birlikte, birçok kez federasyon tarafından haksızlığa uğradıklarını ancak bu haksızlıklara rağmen başarılarının önüne geçemediklerini söyledi. Karamanlı, adaletin olmadığı bir ortamda Hentbol oynadıklarını ancak sabırlarının taşmak üzere olduğunu söyledi. Başkan Karamanlı, ceza verilmesi konusunda şikayetleri olmadığını ancak yaşanan tartışmaların böyle ağır cezalar gerektirmediğini ayrıca sadece kendilerine bu tür cezaların verilmesinin düşündürücü olduğunu söyledi.

Birçok Kez Hentbol Federasyonu tarafından haksızlıklara maruz kaldıklarını ifade eden Karamanlı, adaletin olmadığı yerde bizimde olmamız doğru olmaz ve bizi ligden çekilmeye mecbur bırakmasınlar dedi.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75