banner108
Öne Çıkanlar Zelyurt Meliz Redif Hentbolun yeni patronu Akyön..! Gönyeli eksik çalıştı ..! Fırat: Doğruları yaparsak galip ayrılabiliriz
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol'un yeni patronu Akyön..!
banner98

 


Hentbol Federasyonu olağan Genel Kurulu bu akşam gerçekleştirildi. Federasyon lokalinde yapılan olağan genel kurulda başkanlığa tek aday olan Mustafa Akyön üye kulüplerin onayını alarak federasyonun yeni başkanı oldu.

13 Kulübün bulunduğu Hentbol Federasyonu’nda 11 Kulübün katıldığı genel kurulda faaliyet ve mali raporlar okunarak oybirliği ile aklandı. Başkanlık seçiminde ise 11 kulübün 10’u Mustafa Akyön’ün başkanlığına onay verirken bir kulüp de çekimser oy kullandı.

Başkanlığa getirilen Mustafa Akyön devraldığı görevinin sorumluğu ve bilinci içinde hareket ederek Federasyonu aldığı noktadan daha ileriye taşımak için çalışacağını söyledi.

Akyön yeni yönetim kurulunu ise birkaç gün içinde oluşturarak basına açıklayacağını sözlerine ekledi.  


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75