banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol’da Derviş Mişon Kupası UKÜ ve GG’nin..!
banner98

Kadınlarda UKÜ-Esentepe, erkeklerde ise GG-UKÜ maçlarının oynandığı final akşamında, kadınlarda UKÜ erkeklerde ise GG turnuvayı şampiyonlukla noktaladı.

Atatürk Spor Salonunda oynanan gecenin ilk karşılaşmasında kadınlar finalinde UKÜ ile Miracle Esentepe takımları karşılaştı. Maçın ilk devresini rakibi Miracle Esentepe karşısında 15-11 önde kapatan UKÜ, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürerek sahadan 32-19 galip ayrılarak şampiyon oldu.

Bu maçın ardından başlayan erkekler finalinde ise GG ile UKÜ takımları karşılaştı. Çekişmeli geçen ilk devrede GG soyunma odasına rakibi UKÜ karşısında 14-13 önde girerken, ikinci yarıda tempoyu artıran GG sahadan 32-26 galip ayrılarak şampiyon oldu.

UKÜ-Miracle Esentepe kadınlar finalinde UKÜ takımından Sevilay ve Derya 10’ar golle ön plana çıkan isimler olurken, GG – UKÜ erkekler finalinde ise UKÜ’den Ahmet Şanverdi 7 golle en skorer isim oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75