banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hala Sultan Final Kapısında..!
banner98

Türkiye geneli en iyi 8 takımın mücadele ettiği Ortaokullararası (Yıldızlar) Hentbol Türkiye Finalleri’nde ülkemizi temsil eden Hala Sultan İlahiyat Koleji grupta oynadığı üç maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grup lideri oldu ve adını yarı finale yazdırdı.

Afyonkarahisar’da gerçekleşen Türkiye Finalleri’nde Hala Sultan gruptaki ilk maçında Batman’ı 28-12 ve ikinci maçında Kocaeli’ni 24-22 mağlup ederken üçüncü maçında Ankara’ya 23-20 kaybetse de grup lideri olaral yarı finale yükseldi.

Hala Sultan yarı finalde bugün diğer grubun ikincisi Bingöl ile finale kalma mücadelesi verecek. Temsilcimiz geçtiğimiz yıl Türkiye dördüncüsü olarak tamamladığı Türkiye Finalleri’nde bu yıl finali ve şampiyonluğu istiyor.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Hentbol Antrenörü Bahir Arnal nezaretindeki Hala Sultan geçtiğimiz yıl da KKTC şampiyonu olarak ülkemizi Türkiye’de başarıyla temsil etmişti. İlk olarak Türkiye Yarı Finalleri aşamasını geçen Hala Sultan Türkiye Finalleri’nde de gruptan çıkmış ve son 4 takı arasına kalmıştı. Yarı finali ve üçüncülük maçını kaybeden ekibimiz Türkiye dördüncüsü olarak tarihi bir başarıya imza atmıştı

Hala Sultan bu kez Türkiye’nin en iyi olmak için bugün Bingöl’ü geçerek adını finale yazdırmak istiyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75