banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ayhan, 2021 Planlamasını Açıkladı..!
banner98

228 maç planladıklarını ifade eden Bahadır Ayhan bu 228 maçın 46’sını tamamladıklarını söyledi. Derviş Mişon turnuvası ile başladıkları sürece, KTSYD kupası ile devam ettiklerini belirten Hentbol federasyonu başkanı Bahadır Ayhan, U 18 liginin de tamamlanması ile birlikte artık sürecin büyükler ligi ile devam edeceğini söyledi.

Geride kalan 46 maçın kamp ligi şeklinde olduğunu ifade eden Bahadır Ayhan, sürecin kendileri adına oldukça stresli geçtiğini söyledi. Gerek PCR testlerinin süreci gerekse kamp ortamının her yönüyle stresli olduğunu ifade eden Ayhan, belli dönemlerde tecrübesizlik yaşamalarına rağmen Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin ciddi desteği ile keyifli bir başlangıç dönemini geride bıraktıklarını ifade etti.

Pandemi sürecinin devam ettiğini ancak kendilerinin Şubat’da büyükler ligini başlatmayı planladıklarını ifade eden Hentbol federasyonu başkanı Bahadır Ayhan, sürecin gidişine göre ise B planlarının büyükler ligi ile ilgili olarak hazır olduğunu ifade etti.

Kamp ligi olduğu için geride kalan 46 maçı UKÜ arenada yaptıklarını ifade eden Bahadır Ayhan, başlayacak olan büyükler ligi ile birlikte deplasmanlı süreç olacağı için Başkent’te Atatürk, UKÜ ve MGA’da karşılaşmaların oynanacağını belirtti.

Atatürk spor salonunda haftada iki maç olacağını ifade eden Ayhan, Pazartesi bayanlar, perşembe günü ise erkeklerin karşılaşmasının olacağını söyledi.

Büyükler liginde kamp liginin olmayacağını müsabaka öncesi takımların PCR testi yapıp karşılaşmaya çıkacağını belirten Hentbol federasyonu başkanı Bahadır Ayhan, bugüne kadar ufak tefek sıkıntılarla geldikleri sürece keyifli şekilde devam etmek istediklerini vurguladı.

Süper ligden sonra U16 ve U14 liginin de olacağını ifade eden Bahadır Ayhan, bu sürecin ise kamp ligi olarak devam edeceğini söyledi. Federasyon kupası ile birlikte Cumhurbaşkanlığı kupasının da oynanacağını açıklayan Ayhan, zor ve yorucu bir sürecin önlerinde olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75