banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arnal ve Akçam Gurur Yaşatıyor..!
banner98

Türkiye U16 Erkek Milli Takımı’nın dördüncü kampına katılan ikili ile ilgili KKTC Hentbol Federasyonu açıklama yaparak antrenör ve sporcularının görüşlerine yer verdi.

Açıklamada, Ankara, Afyon ve Tokat kampından sonra Arnal ve Akçam’ın şimdi de 23 Şubat-2 Mart tarihlerinde Burdur’da hazırlıklarına devam ettiği belirtildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun oluşturduğu U16 Erkek Milli Takımı’nın ilk amacı A Milli Takıma sporcu yetiştirmek olduğu ifade edilen açıklamada, önümüzdeki dönem içinde, Akdeniz Konfederasyon Kupası ve Avrupa Şampiyonası için milli takımın hazırlıklarına devam ettiği söylendi.

KKTC Hentbol Federasyonu açıklamasında, milli takım kampında bulunan antrenör ve oyuncularının düşüncelerini de aktardı.

Bahir Arnal: Önceliğim, insani ve sportif yönden kaliteli sporcu yetiştirmek

“Türkiye Hentbol Federasyonu’nun bizlere bu şansı tanıması ve KKTC Hentbol Federasyonu’nun desteklerinden dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Kulübü vizyonu doğrultusunda birinci önceliğim, insani ve sportif yönden kaliteli sporcu yetiştirmektir. Atahan Akçam’ın Türkiye U16 Erkek Milli Takımı’nda yer almasından dolayı çok mutluyum. Hedeflerimizi belirledik ve çalışıyoruz. İnşallah milli takıma katkımız olacaktır.”

Atahan Akçam: Beklentilerin farkındayım ve başarmak için çok çalışıyorum

“Türkiye U16 Erkek Milli Takımı içerisinde olmak benim için hayaldi. Şuan takımla birlikte üç kamp geçirdim. Bu ortam ve milli takım benim için çok değerli. Beklentilerin farkındayım ve başarmak için çok çalışıyorum. Bu yapının içerisinde olmamı sağlayan ailem ve Bahir hocama çok teşekkür ederim.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75