banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova kendine geliyor..! (1-3)
banner98

 


           Türkmenköy Mehmet Ali Toker Stadı’nda oynanan karşılaşmada konuk ekip A.Yeşilova 27.dakikada Barış Rabo’nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra ev sahibi ekip Türkmenköy, İskender Yeniçeri’nin kafa golü ile eşitliği yakaladı ve skor 1-1 oldu. İlk devre bu skorla tamamlandı.

İkinci devreye daha iyi başlayan taraf konuk ekip Alsancak Yeşilova oldu. Yeşil beyazlılar 56.dakikada genç sol kanatı Vakkas ile 2-1 öne geçerken,  daha sonra da 73.dakikada usta sol ayak Saydam’ın  golü ile skoru 3-1 yaptı ve zorlu deplasmandan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Yer : Türkmenköy Mehmet Ali Toker Stadı

Hakemler : Timur Ercan Bodi, Mehmet Ekşici, Doğan Yıldız, Şakir Azizoğlu

Türkmenköy : Valentin, Ali İmam, Raşit, Ali Özay Çelik, Emre, Eren, Mehmet (Evren), Felipo, Mustafa, Aykut (Hüseyin), İskender (Mehmet)

A.Yeşilova : Kemal, Serdar, Enver, Mustafa, Ediz, Saydam, Barış, Metin (Mejdi), Vakkas (Memduh), Gökhan (Mahmut), İsmail

Goller : 31’İkender Yeniçeri (Türkmenköy), 27’Barış Rabo, 56’Vakkas Kaynarca, 73’Saydam Soy (A.Yeşilova)

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75