banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami gençleri Ahmet ile güldü..! (3-1)
banner98






 Lefkoşa Atilla Topaloğlu Sahası’nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Mağusa Türk Gücü, Enver Aydınsoy’un penaltı golü ile 1-0 öne geçse de skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmayı Yenicami gençleri Ahmet Sivri’nin 2 ve İsmail Pirgalı’nın golleri ile 3-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. Yenicami elde ettiği bu galibiyetle puanını 24’e yükseltirken, Türk Gücü ise 12 puanda kaldı. Karşılaşmada iki gol atarak yıldızlaşan Ahmet Sivri, attığı golleri geçtiğimiz gün vefat eden dedesine armağan ettiğini de söyledi.


Yer : Lefkoşa Atilla Topaloğlu Sahası

Hakemler : Mehmet Özkan, İrfan Alıcı, Hüseyin Dermuş

Yenicami : Ozan, İsmail, Bünyamin, Yasin, Ahmet Aygörmez, Ahmet Sivri(Mehmet Aygörmez), Hüseyin Paşa(Kemal), Fikret(Emin), Hasan Sözüpişkin, Özner(Mahmut), Nedim(Aykut)

Mağusa Türk Gücü : Tolga, Çağrı, Salih Sungur(Özbay), Aziz, Mehmet Gürlü, Mehmet Göreli(Halil), Arda(Arca), İsmet, Yekta(Faruk), Berk, Enver(Çağrı)

Goller : 28’İsmail Pirgalı, 38’ ve 56’Ahmet Sivri(YAK), 22’(P) Enver Aydınsoy(MTG)

Kırmızı Kartlar : Yasin Açıkel(YAK), İsmet Özalp(MTG)


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75