banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni Mesarya için görüşüyorlar..!
banner98

 





       Yaşadığı sıkıntılı süreçten dolayı kulüp binasının anahtarını Kaymakamlık'a devretme noktasına kadar gelen Türkmenköy camiası, Mesarya kulübü yetkilileri ile görüşerek birleşme talep etti.

Türkmenköy yönetimi Mesarya yetkilileriyle yaptığı görüşme sonucu birleşip 1. ligde mücadele edelim teklifi yaptı. İlk etapta Mesarya cephesi teklife olumlu yaklaşırken ikinci teklif krize yol açtı.

Türkmenköy cephesi “birleşme olursa takımın adı Yeni Mesarya adı altında olsun” teklifi yapınca Mesarya cephesi bu teklife sıcak bakmadı.

Yapılan görüşmeler sonucunda Türkmenköy camiası “Yeni” adında diretirken Mesarya camiası konuya olumsuz cevap vermiş durumda.  

Türkmenköy camiası ise aldığı bu olumsuz sonuç karşısında yeni bir yol haritası çizerek bölge kulüpleri ile görüşme kararı aldı. Yapılacak görüşmelerde çıkacak sonuç ise merak konusu. Bu arada güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Mesarya yönetim kurulunda bir kısım “Yeni” adına olumlu yaklaşırken bir kısım olumsuz yaklaştığı öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75