banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Mormenekşede Fırat İstifa Etti.. Double yaptı..! Davulcu geldi..! Canova : Kazanmak tek hedefimiz
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yalova, puanı Mithat ile kurtardı..! (2-2)
banner98

 





YER: Bostancı Fikri Karayel Stadı.

YALOVA: Mustafa- Mahmut- Ali Karayel- Mehmet- Yusuf- Çağan (dk. 70 Mehmet Kum)-Muammer- Ahmet Hasan- Mithat- Yasin (dk.85 Erkan) Ali Özbahar.

BAF ÜLKÜ YURDU: Emre- Hamis (Dk.61 Osman)- Bilal- Ertuğ- Rifat- Ersen- Sertan-Berkşen- Kemal (Dk.56 Arif)- İltaç- Cenkay (Dk.84 Darbaz)

GOLLER: Dk.76 ve 84 Mithat (YALOVA), Dk. 16 Ertuğ dk. 42 Berkşen (BAF ÜLKÜ YURDU)

KIRMIZI KART: Rifat dk.80 (BAF ÜLKÜ YURDU)

 

Bu sezon ilk kez Bostancı Fikri Karayel Stadı’nda oynanan bölge derbisi karşılaşmasında konuk ekip Ülkü Yurdu, ilk devreyi 2-0 önde kapatmasına rağmen ikinci devrede avantajını koruyamadı ve kalesinde 2 gol görerek 1 puana razı oldu.

5. dakikada B.Ülkü Yurdu’ndan Rifat’ın kullandığı faul atışında kaleciyi de aşan topa Hamis yakın mesafeden kötü vurdu ve topu dışarı attı.

16. dakikada İltaç sol taraftan çok iyi bir orta yaptı. Yalova defansından Çağan’ın müdahale edemediği top Ertuğ’un önünde kaldı. Ertuğ da rahat bir vuruşla topu ağlara yolladı ve deplasmanda B. Ülkü Yurdu’nu 1-0 ne geçirdi.

42. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Yalova yarı alanının ortalarında B.Ülkü Yurdu bir serbest vuruş kazandı. Berkşen’in kullandığı serbest vuruşta top kimseye temas etmeden ağlara gidince B.Ülkü Yurdu 2-0 öne geçti.

57. dakikada gelişen Yalova atağında Muammer’in sert vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

60. dakikadaki Yalova atağında B.Ülkü Yurdu defansı topu uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Yasin’in vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı.

76. dakikada Muammer’in kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Mithat topu ağlara

80 dakikada rakibine faul yapan Rifat ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

84. dakikada gelişen Yalova atağında rakip defans topu bir türlü uzaklaştıramadı. Bu topa en son vuran Mithat’ın vuruşu çok yavaş olmasına rağmen ağlara gidince skor 2-2 oldu.

Maç da bu skorla tamamlanırken Yalova puanını 23, B.Ülkü Yurdu ise 15 yaptı.

A-2 gençler maçı 1-1 sona erdi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75