banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yabancı transfer uzatıldı..!
banner98




Futbol Federasyonu yönetim kurulu yaptığı toplantıda 2017-2018 futbol sezonu ara transferi için önceden 22 Ocak 2018 olarak açıklanan yabancı futbolcu transferinin 5 Şubat tarihi, saat 17.00'a kadar uzatılmasına karar verirken takımların kadro bildiriminin de 23 Ocak saat 17.00'a kadar federasyona bildirmelerine karar verdi.  


Federasyon Yönetim kurulu yerli futbolcu kiralık transferinin 22 Ocak Pazartesi günü belirlendiği gibi aynı tarihte son bulacağını açıkladı.


Federasyon yönetim kurulu ayrıca yabancı uyruklu futbolcuların yasal olarak yapılması gereken oturma izinlerinin 29 Ocak, saat 17.00'a kadar Genel Sekreterliğe teslim edilmesini kararlaştırırken, yabancı oyuncuların oturma izinleri ile ilgili evrakların teslim edilmemesi halinde ilgili futbolcuların lisanslarının iptal edileceği açıklandı.


KTFF yönetim kurulu ayrıca talimatlar gereği, lisanslı bir futbolcunun aynı gün veya aynı hafta bir kategoride oynayabileceği kuralını sadece K-Pet 1. Ligde değiştirerek, bir futbolcunun aynı hafta farklı gün olmak kaydı ile resmi müsabakada oynayabileceği ancak önceki gün oynadığı karşılaşmada kırmızı kart görmesi halinde ertesi günkü maçta oynayamayacağını ve oynatılması halinde ilgili kulübe cezalı futbolcu oynattığı nedeni ile ilgili düzenlemelerin o kulübe uygulanmasına da karar verdi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75