banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vuda Vuda değil, Maraş Vura Vura..! (1-3)
banner98






YER: Yeni Boğaziçi Osman Mehmet Ergün Stadı

HAKEMLER: Evren Karademir, Sertan Alkın, Burak Mandıralı

AKOVA: Erol-Aşkın-Koray-Salih-Olgun-Hasan Ankaralı(dk.70 Hacı Durdu)-Ceyhun(dk.59 Zeki)-Berhan-Osman(dk.54 Ogün)-İrfan-Oğuz

MARAŞ:Adem-Orhan-Mustafa-Ramazan-Gökhan Yazlık-Hasan Şemmedi(dk.89 Çağlar)-Süleyman(dk.80 Hasan Aksoy)-Gökhan Demir-Emre(dk.60 Eren)-Yavmi-Sedat

GOLLER: Dk.20 Koray (Akova), Dk.5 Süleyman (P), Dk.70 Hasan Şemmedi, Dk.90+4 Çağlar (Maraş)

SARI KARTLAR: Dk.45 Osman, Dk.54 Hasan Ankaralı (Akova) Dk.52 Mustafa Köleli Dk.88 Gökhan Yazlık (Maraş)



Henüz maçın başında 2. Dakikada gelişen Akova atağında Berhan’ın pasında topla buluşan İrfan’ın vuruşu üstten auta gitti.

5. dakikada Maraş takımı 1-0 öne geçti. Bu dakikada gelişen pozisyonda Gökhan Yazlık ceza sahasına hızla girdi ve Ceyhun’un müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi Evren Karademir bu pozisyon sonrasında penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Süleyman topu ağlara gönderdi ve Maraş’ı Akova deplasmanında 1-0 öne geçirdi. (0-1)





11. dakikada gelişen Akova atağında Ceyhun’un pasında topla buluşan Hasan Ankaralı’nın vuruşu kaleci Adem’de kaldı.

18. dakikada gelişen Akova atağında Osman’ın uzaklardan sert gönderdiği topu Maraş kalecisi Adem güçlükle kornere gönderdi

 

20.dakikada ev sahibi Akova beraberliği yakaladı. Bu dakikada Osman’ın kullandığı korner atışında Maraş kalecisi Adem boşa çıktı. Arka direkte topu önünde bulan Koray’ın şutu ağlarla buluştu ve maça eşitlik geldi.(1-1)

28.dakikada Maraş’ın sol beki Mustafa Süleyman’a uzun bir taç atışı kullandı. Süleyman’ın vuruşunu Akova kalecisi Erol kornere çeldi.

 

33.dakikada Oğuz’un düşürülmesiyle Akova takımı frikik kazandı. Atışı kullanan Berhan’ın şutu üstten auta gitti.

39. dakikada Maraş çok etkili geldi. Bu dakikada Emre’nin pasında Süleyman topu Gökhan Demir’e indirdi bu oyuncunun şutunda kaleci Erol topu kornere çeldi.

45.dakikada Maraş takımında taç atışı kullanan Mustafa Köleli’yi engellediği gerekçesiyle Akova’da Osman sarı kart gördü.

İlk yarıda az sonra 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

49. dakikada Maraş gole çok yaklaştı. Bu dakikada Emre ile Hasan Şemmedi’nin 2’ye 1’inde Emre kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun şutunda top kale direğinden oyun alanına geri döndü.

56. dakikada Gökhan Yazlık’ın ara pasında Emre’den önce araya giren Berhan topu kornere gönderdi.

 

60. dakikada ev sahibi Akova gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan Aşkın’ın ön direğe kestiği topa İrfan’dan önce araya giren Gökhan Yazlık topu kornere gönderdi.

62. dakikada gole çok yaklaşan bu kez konuk ekip Maraş oldu. Gökhan Demir’in uzun taç atışında arka direkte bomboş pozisyonda topla buluşan adaşı Gökhan Yazlık’ın şutu dışarı gitti.

 

70. dakikada konuk ekip Maraş öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Gökhan Demir’in sol kanattan ortaladığı topa Akova defansı arasından sekip vuran Hasan Şemmedi’nin kafa vuruşu ağlara gitti. (1-2)

75. dakikada gelişen Akova atağında Hacı Durdu’nun ön direğe kestiği topa vuran İrfan’ın şutu auta gitti.

 

78. dakikada gelişen Maraş atağında Gökhan Yazlık’ın ara pasında topla buluşan Süleyman’ın vuruşu az farkla yandan auta gitti.

83. dakikada Akova’da Koray’ın arka direğe gönderdiği topta Berhan’ın vuruşu auta gitti.

 

90+4 dakikada konuk ekip Maraş farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikada  Akova defansından Salih’in kaptırdığı topta araya giren Gökhan Yazlık’ın pasında topla buluşan Çağlar’ın vuruşu ağlara gitti ve skoru 3-1’ e getirdi. (1-3)

Bu pozisyondan sonra maçın hakemi Evren Karademir santra yaptırmadan karşılaşmayı bitirdi ve Maraş deplasmanda Akova’yı 3-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Haber ve Fotolar: Ali ELMAS 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75