banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehbi “Turgut transferi kapanmıştır’’
banner98
 




        Vehbi açıklamasında GAÜ Çetinkaya teknik heyetinin transfer listesinde olan ve bir müddettir transfer etmek istedikleri Turgut Kaan Çoban ile ilgili Cihangir Kulübü'ne birçok kez farklı teklifler yaptıklarını ve tüm imkânlarını zorladıklarını belirterek “ancak Cihangir Kulübü başkanı dostum Aytaç Karavezirler, bu futbolcusunu bu yıl ne pahasına olursa olsun kiralamayacağını veya satmayacağını şahsıma iletmiştir.

Bu aşamadan sonra Turgut Kaan Çoban transferinin bu yıl için GAÜ Çetinkaya tarafından gerçekleşmesi imkansız hale gelmiştir. Bu yüzden transfer politikamız gereği bir başka savunma oyuncusu arayışımız olacaktır” dedi. Vehbi açıklamasında “kalecimiz Zeki, yabancı futbolcumuz Lawal, Mehmet Şimşek, Tarkan Baloğlu ve Hasan Memiş gibi futbolcularımız için gelen teklifler değerlendirilecektir” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75