banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehbi: “Keşke tercüman olsaydı’’
banner98

 



      Kulüp Başkanı Asım Vehbi Başkanlığında, Futbol Şubesi’nin de hazır bulunduğu toplantıda söz alan Vehbi, önceki gün Rum Spor Yazarları Birliği tarafından düzenlenen “Yılın Başarılıları ödül Töreni’ne”  KOP Kurucusu olarak GAÜ Çetinkaya’nın da davet edildiğini ve bu davete katıldıklarını söyledi.

Kendileriyle birlikte 8 kulübün ödül aldığı geceyle ilgili olarak sosyal medyada paylaşım yaptığını ve rahatsızlık duyduğu noktalara parmak bastığını söyleyen Asım Vehbi, gecede tercüman bulunmadığının ve konuşmaların tümünün rumca yapıldığı söyledi.

Kendisi ile birlikte gecede hazır bulunan yönetim kurulu üyelerinin konuşulanları anlamamaları üzerine toplantıyı erken terk ettiklerini söyleyen Asım Vehbi,”keşke tercüme konusunda ülkede faaliyet gösteren üniversitelerden yardım isteselerdi” dedi.

Günün sonunda GAÜ Çetinkaya’nın KOP Kurucusu olduğunu ve anlaşma sağlanması durumunda bıraktığı yerden üyeliğinin devam etmesi gerektiğini söyledi.

GAÜ Çetinkaya’nın ligdeki durumunu da değerlendiren Asım Vehbi, göreve geldikleri zaman hedeflerinin, kulübü kabul edilir bir yapıya kavuşturmak olduğunu, sportif  başarıyı ise önümüzdeki yıllar için düşüneceklerini söyledi.

Takımın ligde iyi bir performans sergilediğini ancak zaman zaman yapılan hatalardan dolayı ilk devreyi zirveden 9 puan geride tamamladıklarını söyleyen Asım Vehbi, Kıbrıs Kupası maçında Tatlısu karşısında sergilenen oyun şeklinin bir takım radikal kararlar alma konusunda kendilerini harekete geçirdiğini söyledi.

Takımın yeniden mücadele gücünü kazanıp göze hoş futbol oynamaya başlayana kadar maaşların kesildiğini söyleyen Asım Vehybi, 21 futbolcu ile bire bir yaptıkları görüşme sonrasında takımnda kalmak veya ayrılmak isteyenleri belirlediklerini söyledi.

Transfer konusunda Önet Kardeşleri renklerine kattıklarını söyleyen Asım Vehbi, yabancı konusunda çalışmalarının sürdüğünü, şu an takımla birlikte denenen 3 yabancı futbolcunun bulunduğunu bunlardan birtanesi ile anlaşma sağlayacaklarını söyledi.

Zaman zaman spor kamuoyunda yer alan iddialara da açıklık getiren Asım Vehbi, GAÜ Çetinkaya’nın kimseden futbolcu çalmak gibi bir düşüncesinin olmadığını transfer etmek istedikleri futbolcunun önce takımıyla görüştüklerini söyledi.

GAÜ Çetinkaya Kulübünde bu sabah düzenlenen basın toplantısına Kulüp Başkanı Asım Vehbi’nin yanı sıra, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Tatar  ile diğer üyeler katıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75