banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vasilya’ya 8 dakika yetti..! (1-2)
banner98





Stat
: Atatürk  Stadyumu

Hakemler: İhsan Payas, Ali Karahasan, Ozan Kel

Göçmenköy:Hüseyin, Doğuş, Kemal, Mehmet Gezer, Mustafa (Dk-33 Cemal) Erin, Engin, Sabri (Dk-84 Emre), Arda, Beytullah, Mehmet Baykent

Karşıyaka: Kemal, Mehmet Gürpınar (Dk-84 Yakup), Ertu,Olgun, Bayram, Salih (Dk-87 Ersin),Zafer, Hasan (Dk-90 Edip), Cengiz, Ayhan, Hüseyin Konyalıoğlu

Goller:Dk-81 Mehmet Baykent (Göçmenköy),Dk-83,Dk-88 Cengiz Belet (Karşıyaka)

Kırmızı Kart: Dk-83 Doğuş (Göçmenköy)

 

31.dakikada gerçekleşen Göçmenköy atağında, Erin’in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Arda’nın vuruşunu Kemal önledi ve Göçmenköy mutlak golden oldu.

 Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk devre 0-0’lık eşitlikle sona erdi. İkinci devrede yağmurun da şiddetini artırmasıyla ağırlaşan zeminde ilk pozisyon ev sahibi ekipten geldi.


46.dakikada Mehmet Baykent’in pasında Arda’nın sert vuruşu üstten dışarıya gitti.

52.dakikada Karşıyaka atağında, Salih Atakara’nın düzgün vuruşu direğin dibinden dışarıya gitti.

Karşılaşmada ilk gol ev sahibi ekip Göçmenköy’den geldi. 81.dakikada Sabri’nin kullandığı serbest vuruşta, Mehmet Baykent iyi yükseldi ve güze bir kafa vuruşu ile topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 1 dakika sonra Karşıyaka kontratağında, Doğuş’un Karşıyaka futbolcusuna yaptığı hareketini orta hakem İhsan Payas kırmızı kart olarak değerlendirdi ve Göçmenköy 10 kişi kaldı, Karşıyaka serbest atış kazandı. Serbest atışı kullanan Karşıyaka’nın 10 numaralı futbolcusu Cengiz Belet topu filelere gönderdi ve skor 1-1 oldu.

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip Karşıyaka ikinci golü de buldu. 87.dakikada sahanın çalışkan ismi genç Hasan’ın soldan getirdiği ve çıkardığı topu yine Cengiz kontrol etti ve düzgün bir vuruşla filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Karşıyaka, deplasmanda Göçmenköy’ü 2-1 mağlup ederek ilk devreyi 19 puanla tamamladı. Göçmenköy ise aldığı bu mağlubiyetle 18 puanda kaldı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75