banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG KKTC SPOR MANŞETLERİ PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üstel, DTB Tesislerini İnceledi..!
banner98

Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu ve yönetimini ülkeye kazandırdıkları tesis için kutlayan Üstel, kalan sürede tesise gerekli tüm yatırımları Başbakanlık olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Üstel, sporda tesisleşmeye önem verdiklerini kaydederek, güzel tesisleri bütün bölgelere yaymak gerektiğini belirtti. Ünal Üstel başkan Bayar Piskobulu’nun şu anki tesisi ülkeye kazandırmak için verdiği mücadeleyi en iyi bilenlerden biri olduğunu da söyledi. Kısa süre önce bölgeyi incelemeye geldiğinde şu anki yerin farklı durumda olduğunu, bugün ise mükemmel bir tesisin özelde Doğan Türk Birliği, genelde ise ülke sporuna kazandırıldığını söyledi.

Bayar Piskobulu’nun ve yönetiminin bu tesisi açma sözünü verdiğini anımsatan Başbakan Ünal Üstel, kısa süre sonra açılışını yapacakları tesis için emeği geçenlere teşekkür etti, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yatırımları hızlandıracağız

Özellikle gençlerin, sağlıklı zemin ve sağlıklı alanlarda hayat sürmeleri için bu tür tesislerin şart olduğunu ifade eden Başbakan Ünal Üstel, sporun tüm alanlarına yatırım yapacaklarını söyledi. Üstel "Gençlik spora yöneldiğinde kötü alışkanlıklardan uzaklaşır; sağlığı ve sağlıklı yaşamı tercih ettiğini söyleyerek, bugün ülkenin mükemmel bir tesis kazandığını böyle güzel tesisleri bölgelere yaymak gerektiğini belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75