banner108
Öne Çıkanlar PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu arenasporkolik Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üstel, Antrenörler Derneği’ni Kabul Etti..!
banner98

Başbakanlık Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde bir konuşma gerçekleştiren Başbakan Ünal Üstel, Antrenörler Derneği’nin ülke sporunun gelişmesi ve iyi bir noktaya gelmesinde büyük emekleri olduğuna vurgu yaptı ve dernek yetkililerini çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Üstel: Katkı sağlamaya devam edeceğiz

Üstel, “Gençlerimiz her ne kadar izolasyonlarla dünyadan soyutlanmaya çalışılsa da siz değerli spor insanlarının çabaları sayesinde gençlerimize farklı alanlar açılmaktadır. Bizler de hükümet olarak mali bütçe imkanlarımız doğrultusunda, ülke sporumuza katkı sağlamaktayız ve sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.

Topaloğlu’ndan Vincenzo Montella sürprizi

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği Başkanı Hasan Topaloğlu ise kabulde hükümetin spor ile ilgili çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Ülke sporunun gelişmesi adına birçok seminer düzenliyoruz. Olabildiğince ses getiren ve verimli olan seminerler düzenleme hedefimiz de var. Bu hedefle birlikte bu yıl Türkiye Cumhuriyeti A Milli Futbol Takımı Antrenörü Vincenzo Montella’yı adamıza getirmek için çalışmalara başladığımızı buradan duyurmak istiyoruz. Bu vesileyle bizi kabul eden ve her zaman ülke sporunu destekleyen Başbakan Ünal Üstel ile Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75