banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ünaldı; ‘’Ligi çok iyi yerlerde bitireceğiz’’
banner98

 




           Geçtiğimiz gün oynanan Doğan Türk Birliği karşılaşmasında harika bir gol atarak takımının 1 puan almasında büyük rol oynayan 21 yaşındaki Semih Ünaldı’nın performansı günden güne artmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Denizli Spor Kulübü alt yapısında yetişen Semih, futbol hayatına geçtiğimiz sezon Türkiye’de Karşıyaka takımında devam etmiş ve askerlik problemi nedeniyle de bu sene adaya tekrar dönmüştü.

‘’Kaliteli bir takımımız var’’

Arena Spor Kolik'e konuşan genç futbolcu, ‘’Baktığımızda bu sezon yeni kurulmuş bir kadroyuz. Bülent hocamız her röportajında takımımızın hedefinin ilk 11 olduğunu söylüyor ama bana göre Lefke takımının kalitesi üst sıraları çok rahat bir şekilde zorlayacağı düşüncesindedir.

‘’1 puan kazanmadık, 2 puan kaybettik’’

Konuşmasına devam eden Semih, ‘’Doğan maçında kendi hatalarımız yüzünden kalemizde 2 gol gördük ve çok sayıda kaçırdığımız goller oldu. Onları değerlendirsek çok farklı bir skor olabilirdi ama takım arkadaşlarımın ayaklarına yürüklerine sağlık. Hep birlikte çok iyi bir mücadele verdik ve skoru 2-2 ye getirdik. Kendi sahamızda ilk puanımızı verdik. Bundan sonraki süreçlerde daha dikkatli olarak, az hata yaparak hem kendi sahamızda hem de deplasmanda puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Doğan maçında 1 puana sevinmedik, 2 puan kaybetmemize üzüldük’’ dedi.

‘’Lefke’de çok mutluyum’’

Takımı Lefke hakkında da konuşan Semih, ’’Geçtiğimiz sene Türkiye’de futbol yaşamımı sürdürmüştüm ve askerlik nedeni ile geri gelmek durumunda kaldım ancak Lefke gibi bu kadar büyük bir camiada top koşturduğum için çok mutluyum. Harika karakterli insanlarla çalışıyorum. Sezon sonunda ise Lefke çok daha iyi yerlerde sezonu bitirip geçmiş senelerdeki gibi bir kez daha isminden söz ettirecektir diye düşünüyorum’’ dedi.

‘’Kasım’la oynayacağım için çok heyecanlıyım’’

Geçtiğimiz hafta Türkiye’den dönen ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan Kasım Tağman hakkında da konuşan genç Semih, ‘’Kasım’ın takıma geri dönmesi bizi çok mutlu etti. Zaten daha önceki yıllarda Kasım gibi bir usta ayak ile oynamak çok istiyordum. Kısmet bu seneyeymiş. Geldiği için hem kendi adıma hem de takım adına çok mutlu oldum diyebilirim. Onun da takıma vereceği katkı tartışılmaz. Şimdiden ona bol goller diliyorum’’ şeklinde konuştu ve sözlerini noktaladı.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75