banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ultra Forest Taraftar Grubundan, K.Kaymaklı Yönetimine Ağır Eleştiriler..!
banner98

Futbol Süper Lig’den küme düşen başkentin yeşil-siyahlı kulübü Küçük Kaymaklı’da taraftarlar basın açıklaması yaptı.

Ultra Forest Taraftar Grubu imzası ile yapılan basın açıklaması “Gaymaklı çocukları olarak basın açıklamamızdan” başlığı ile yapıldı ve kulüp yönetimi eleştirildi.

Açıklama şöyle:

Gaymaklı çocukları olarak basın açıklamamızdır;

​2023 – 2014 futbol sezonu sonunda, ne yazık ki, evimiz, yuvamız, çocuğumuz gibi gördüğümüz kulübümüz, talihsiz bir şekilde bir alt lige düşmüştür.

Bu sonucu hazmetmeye çalıştığımız bu dönemde, takımımızı, kulübümüzü bugünkü duruma getirenler, buna sebebiyet olanların kendini bilmez bir şekilde, hiçbir sorumluluğu üzerine almadan, başkalarına çamur atmaya çalışmasını hayretlerle izlemekteyiz.

Oysa ki, koskoca bir kulübün tüm gelenek ve göreneklerini, tüm emeklerini, tüm taraftarlarını hiçe sayarak bir evin mutfağından şuursuzca yönetmeye çalıştıkları ve yönetemedikleri neticesinde kulübümüz bugün bu durumdadır.

Konumuz artık ‘VAR’ vardı, yoktu meselesi değil, bunun ötesinde, bugüne kadar yapılanlar ve yapılmayanlardır.

Futbol bilgisi tartışma konusu olan bu zihniyetin, kendini dev aynasında görmesi, KTFF Başkanını istifaya çağıracak kadar şuursuzca davranmasından, halen daha kulübümüze zarar verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini görmekten uzak ve/veya bilerek ve isteyerek zarar verme amacı ile yapılmaktadır.

​Koskoca bir sezonu, 3-5 kişinin içki masalarında alamadığı kararlar ve beceriksizlikleri sonucunda kötü bir şekilde bitirmiş bulunmaktayız.

Ancak, bu saatten sonra bu kulübün bu duruma düşmesinin esas nedeni olanlardan hesap soracağımızı ve bu aşamada üstlerine düşen görevin ne olduğunu bilerek hareket etmelerini beklediğimizi, kulübün geleceği ve yeniden şekillenebilmesi için gerekenleri yapmaya davet ediyoruz.

Ultra Forest Taraftar Gurubu.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75