banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ülkü Yurdu transfere hız verdi..!
banner98

 



            Birinci Ligin batı temsilcisi Baf Ülkü Yurdu, orta saha hattını güçlendirme adına transfere hız verdi. Kırmızı yeşillilerin, Türk Ocağı’nda forma giyen orta saha oyuncusu Mustafa Ayker ve devre arasında Değirmenlik’ten ayrılarak eski takımı Göçmenköy’e dönen Borga Cambaz ile görüştüğü öğrenildi.

Bilindiği üzere bonservisi Girne ekibi Türk Ocağı’nda bulunan Mustafa Ayker, sarı siyahlılarla bağlarını koparmıştı. Öte yanda Göçmenköy’ün başarılı orta saha oyuncusu Borga Cambaz ise sezon başında Değirmenlik’e kiralanmış ancak ligin 7.haftasından sonra yeşil beyazlılarla bağları koparmıştı.

Öte yandan Baf Ülkü Yurdu’nun, hücum hattını da Vadili’de forma giyen 18 yaşındaki Ceyhun Özalkın ile güçlendirmek istediği öğrenilirken, Ülkü Yurdu’nun Vadili’ye Ceyhun için teklif götürdüğü ancak sarı kırmızılıların bu transfere sıcak bakmadığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75