banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ufuk’ta Yılan Hikayesi…!
banner98

  

Küçük Kaymaklı’nın 22 yaşındaki genç kalecisi Ufuk Şimşek için GAÜ Çetinkaya ve Küçük Kaymaklı arasında süren pazarlıklar devam ederken genç kalecinin transferinde ilginç gelişmeler yaşandığı öğrenildi.

3 gün önce iki ekibin kiralık bonservis konusunda anlaşma sağladığı ve Ufuk’a GAÜ Çetinkaya antrenmanına çıkabileceği haberi gönderilirken oyuncu antrenmandayken anlaşmanın bozulduğu ve antrenmanı terk etmesi gerektiği haberi gönderildi.

Ufuk’un bu haber karşısında şaşkına dönüp antrenmanı terk etmek zorunda kaldığı öğrenilirken yeniden Küçük Kaymaklı yönetiminin oyuncuya takıma dönüp antrenmanlara başlaması ve Küçük Kaymaklı dışında başka bir takımda oynayamayacağı haberinin gönderildiği öğrenildi.

Genç kaleci sezonun açılmasının üzerinden yaklaşık 1 ay geçmesine karşın henüz daha antrenmanlara başlayamadı. GAÜ Çetinkaya’nın oyuncuyu Pazartesi günü başlayacak kampa yetiştirmeye çalışacağı ve bunun için çalışmaları sürdürdüğü belirtildi.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75