banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Şanlıtürk Korbay
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Türk Ocağı’nda kendimi buldum’’
banner98
 



Küçük Kaymaklı alt yapısından yetişen ancak ligin ilk devresinde hiç denecek kadar forma şansı bulamayan 22 yaşındaki Remzi Betmezoğlu, yeni takımı Türk Ocağı’nda adeta kendine geldi.


Devre arasında Merit Alsancak Yeşilova’nın da kadrosuna katmak istediği Remzi’yi Türk Ocağı transfer etmişti. Sarı siyahlılarda 2 tanesi kupa olmak üzere toplam 13 maça çıkan genç oyuncu, rakip fileleri 9 kez sarsmayı başardı ve takımına önemli katkı sağladı.


Remzi; Mormenekşe ile oynanan ve 2-0 Türk Ocağı’nın kazandığı Kıbrıs Kupası ilk tur maçında Ocak forması ile ilk golünü atarken, daha sonra ise lig karşılaşmalarında fileleri 8 kez sarsmayı başardı. Genç forvet ayrıca eski takımı Küçük Kaymaklı’ya da gol atmayı başardı.


İkinci devrede attığı gollerle adından sıkça söz ettirmeye başlayan Remzi spor servisine açıklamalarda bulundu.


Genç futbolcu; ‘’Kısacası Türk Ocağı’nda kendimi buldum. Ligin ilk devresinde forma giydiğim Küçük Kaymaklı’da özgüvenimi kaybettim. Çok fazla forma şansı verilmedi, verildiğinde ise özgüven eksikliğinden dolayı gerçek Remzi gibi oynayamadım.


Küçük Kaymaklı, çocukluğumdan beri yetişip büyüdüğüm bir takımdır, bir yerlere gelebilmemi sağlayan camiadır ancak Türk Ocağı’na geldiğimden beri kendime farklı bir özgüven geldiğini söyleyebilirim. Gerek yönetim, gerek hocalarım gerek ise takım arkadaşlarım her zaman yanımda oldu, ben de içimdekini sahaya yansıtma fırsatı buldum. Bulduğum forma şansını da iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum.


Hedefimiz kalan maçlarımızı da iyi oynayarak kazanmak olacak. Küçük Kaymaklı hep kalbimde olan ve bir gün geri dönüp o formayı en iyi şekilde temsil etmek istediğim yerdir’’ şeklinde konuştu.


Remzi’nin TOL forması ile gol attığı karşılaşmalar şöyle;

Mormenekşe 0-2 TOL (1 gol)

TOL 1-0 GG (1 gol)

TOL 2-0 MTG (1 gol)

Gençler Birliği 0-3 TOL (1 gol)

Lefke 5-1 TOL (1 gol)

TOL 1-0 GAÜ Çetinkaya (1 gol)

TOL 1-1 K.Kaymaklı (1 gol)

DTB 1-4 TOL (1 gol)

TOL 5-2 Ozanköy (1 gol)

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75