banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Transferde A.Yeşilova SHOW..!
banner98
 



        Geçtiğimiz sezon Yükselme liginden 2.lige yükselen ve ara vermeden 2.lig mücadelesine başlayarak ilk devreyi başarılı bir noktada tamamlayan Alsancak Yeşilova 2.devre için gücüne güç kattı.

Süper Lig ve 1.ligden çok önemli isimleri renklerine bağlamayı başaran Yeşilova’da hedef 1.lige yükselmekten çok şampiyonluğa çevrildi.

Göreve geldiğinden beri gerek yaptığı sportif ve gelir getirici tesisler yanında takımı yükselme liginden 2.lige taşıyan ve şimdide 1.lige taşıma noktasında olan başarılı başkan Nurel Redif, çalışkan isim Asbaşkan Kemal Güvenoğlu, takımın büyük sponsoru Merit Hoteller temsilcisi Yavuz Kutlu, Alt yapı sorumluları Cenk Şekeroğlu ve Erhan Konuksal’ın dün hazır olduğu transfer imza töreninde yeşil beyazlı ekip gövde gösterisi yaptı.

 Gözünü şampiyonluğa diken Alsancak Yeşilova ara transferde Türk Ocağı’ndan önemli hücum oyuncusu Aksel Kaptanoğlu ve GAÜ-Çetinkaya’dan tecrübeli savunma adamı Talat Dağer’i bonservisli olarak kadrosuna katarken, ilk devreyi Türk Ocağı’nda geçiren Yenicami’den başarılı kaleci Çağatay Gürler ve genç yetenekli hücum adamı Cenker Yazar, GAÜ-Çetinkaya’dan orta saha Tarkan Baloğlu, ilk devreyi Yalova’da geçiren Binatlı’dan golcü oyuncu Yasin Doğan ve Türk Ocağı’ndan başarılı savunma oyuncusu Bayram Özgün’ü kiralık olarak transfer etti. Eski oyuncusu Özgür Gül de BÜY’dan Alsancak Yeşilova’ya geri döndü.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75