banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tosunoğlu “Ufuk’ta transfer var’’
banner98

 






             Kulüp lokalinde düzenlenen yemekli toplantıda söz alan Hasan Tosunoğlu, ikinci kez Küçük Kaymaklı Kulüp başkanı olduğunu ve spor basını ile yeniden birarada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

 Küçük Kaymaklı’nın büyük bir camia olduğunu ve bu yıl süper ligde şampiyon olacaklarına inandığını kaydeden Tosunoğlu, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarının devam ettiğini, önümüzdeki 2-3 gün içinde ülke standartlarının üzerinde 3 yabancı oyuncuyu denemek için ülkeye getireceklerini kaydetti.

Çağrı Kıral konusunun sorulması üzerine o konunun yakın bir gelecekte çözüleceğine inandığını söyledi ve Çağrı Kıral konusunda son kararı eski başkan Ali Başman’ın vereceğini söyledi.

Kaleci Ufuk için GAÜ Çetinkaya ile görüşmelerinin sürdüğünü ve önümüzdeki 2-3 gün içinde sonuca varacağını söyleyen Hasan Tosunoğlu, GAÜ Çetinkaya ile anlaşmaya çok yakın olduklarını da kaydetti.


Cihangir’den Mete Sağır ile ilgilendiklerini ve transferin gerçekleşmesi için Cihangir kulübüne seçenekler sunduklarını bu seçeneklerin değerlendirilip karar verilmesini beklediklerini söyleyen Hasan Tosunoğlu, kısa bir süre sonra bu transferin de sonuçlanacağına inandığını söyledi.

Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın yan tarafında bulunan antrenman sahasını sentetik yapmak için 2 gün içinde çalışma başlatacaklarını da söyleyen Tosunoğlu, yapım için gerekli kaynağın Küçük Kaymaklı camiası tarafından karşılanacağını 2017 yılına kadar olan sürede de Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın işiklandırılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Projeleri arasında altyapı akademisi kurmak olduğunu söyleyen Hasan Tosunoğlu, Küçük Kaymaklı Bölgesinde o potansiyelin olduğunu ve başarılı olacağına inandığını söyledi. Yeni kulüp binasının yapımı için proje hazırlığı içinde olduklarını camiada bir grubun şimdiki kulüp binasının yıkılıp yerine yenisinin yapılmasını savunurken bir grubun da şimdiki lokalin arka tarafına yeni lokal yapılmasını savunduğunu söyledi.

Projeleri arasında dershane yapımı da olduğunu söyleyen Hasan Tosunoğlu, spor basını ile iyi ilişkiler içinde çalışacak bir yönetim oluşturduklarını söyledi ve geceye katılan spor yazarlarına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75