banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TOPALOĞLU: “İSKELE, KORKULAN BİR DEPLASMAN OLACAK”
banner98

 



        Teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun 6. Haftada göreve başlamasıyla yakaladıkları galibiyet serisini, 22 kasım Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacakları Yeni Boğaziçi takımını yenerek 4’e, puanını da 14’e yükseltmek isteyen Gençler Birliği, bir yerde de bölge derbisi konumunda olan karşılaşma ile ilgili hazırlıklarını, teknik direktör Hasan Topaloğlu nezaretinde antrenör Ozan Uzunoğlu’nun İskele Cumhuriyet Stadı’nda yaptırdığı antrenmanlar ile tamamladı. Teknik direktör Hasan Topaloğlu, oynadıkları Bostancı Bağcıl ve oynayacakları Yeni Boğaziçi karşılaşmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

“Derin bir nefes aldık”

Teknik direktör Mehmet Bolkan’ın gelmesi ile kendi sahasında maç kaybetmeyen zorlu Bostancı Bağcıl deplasmanından, iyi bir oyun ve alınan 2-1’lik galibiyetle çıkışlarını sürdürdüklerine dikkat çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Bu galibiyet bizi oldukça mutlu etti. Geride kalan üç haftada iyi bir çıkış yakaladık ve puan cetvelinde orta sıralara yükselerek, derin bir nefes aldık” ifadelerini kullandı.

“Bölge derbisine büyük önem veriyoruz”

“Şimdi önümüzde, bir yerde de bölge derbisi konumunda olan Yeni Boğaziçi maçı var” diyerek sözlerini sürdüren teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Bu karşılaşmaya da, havaya girmeden ve her müsabakaya olduğu gibi aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu çerçevede; bir yandan da bölge derbisi olması münasebetiyle büyük önem verdiğimiz Yeni Boğaziçi maçı ile ilgili sporcularımızı bütün hafta uyarmış bulunuyoruz” dedi.

“İskele; zor deplasman”

Kendi saha ve seyircileri önünde mutlak üç puan alıp yollarına devam etmeyi arzuladıklarını söyleyen teknik direktör Hasan Topaloğlu ayrıca, en büyük isteklerinin ise, rakiplerinin artık İskele maçlarını çekinerek gidecekleri zor bir deplasman olarak görmeleri, olduğunu vurguladı.

 

      

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75