banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu “Göçebe kuşlara döndük’’
banner98

 





       G.Birliği teknik patronu Hasan Topaloğlu, ligin sona ermesinin ardından iki ay boyunca BTM’yi mercek altına aldık dedi. Bir yandan eldeki kadromuzu korumayı başarırken, diğer yandan da, Çanakkale’den Yunus Kalaycı ve Kaan Güden ile Dipkarpazdan da Barış’ı renklerimize katmayı başardık ve kadromuzu genişlettik.

Özellikle yabancı oyuncularımızdan Yakubu Malik’in henüz adamıza gelmemesi ve Ammanuel’in de sakatlık geçirmesi, hazırlık maçlarında bize biraz sıkıntı yarattı.

Cumhuriyet Stadı’nın bakıma alınması nedeniyle sezon başından bu yana sahamızda çalışamamamıza rağmen gidişatımız iyi yolda. Görneç’de, Balıkesir’de, Maraş’da ve Turunçluk’da para ödeyerek, saatlerce yol kat ederek ve büyük zorluklar altında haftanın altı günü antrenman yapıyoruz.

31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında İzmit-Kartepe Green Park Otel’de kampımız olacak. Orada saha sorunu olmadan çok daha iyi çalışıp, eksiklerimizi giderebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Teknik direktör Hasan Topaloğlu ayrıca, “Şu anda tek isteğim, İskele Cumhuriyet Stadı’nın kamp dönüşüne kadar hazır hale getirilmesi. Kamp dönüşünde yine sahamıza giremezsek, bu durum bizim için büyük bir sorun olacak.

Genel anlamda, kadromuzu tamamlamış olmamıza rağmen 3.yabancı arayışımız ise devam etmekte. Ben, yeni sezondan yine oldukça ümitliyim. Yine çok can yakan, adından olumlu söz ettiren bir İskele olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75