banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. KKTC SPOR MANŞETLERİ Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Teknik Direktörler eğitimden geçti..!
banner98







 Seminere KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş, Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam, Kulüpler Birliği Başkanı, Kemal Köseoğlu ve TC. Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber de katıldı. Seminere 98 teknik adamdan 83 tanesi katıldı. 15 teknik adam ise seminere katılmadı. Sabah saat 08-90.30 saatleri arasında yapılan kayıt işlemlerinden sonra saat 10.00’da seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlamış oldu. Açılış konuşmasını KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş yaptı.

 

 S.Göktaş (KTFAD Başkanı): “Teknik adamlarımız futbolumuzun her şeyidir.”

 “Futbola katkı koyan değerlerimizi onere etmek istiyoruz. Bu seminere de futbolumuza futbolcu, teknik adam, yönetici, başkanlık ve Milli Takım antrenörü olarak hizmetler veren İlker Ertemel’in adını verdik. Teknik Direktörlerimiz futbolun her şeyidir. Onların ağızlarından çıkacak her kelime çok önemlidir. Yapacakları her türlü konuşma ve hareketlere çok dikkat etmelidirler. İstenmeyen olaylara sebebiyet vermemek için daha dikkatli konuşmak ve hareket etmelidirler. Sonradan pişman olacak hiçbir şeyi yapmamalıdırlar.”  

 

İlker Ertemel: “Ülke olarak hangi ekolü benimseyeceğimizi ortaya koymalıyız”

“Bu seminere benim adımın verilmesi beni çok duygulandırdı. Futbolumuza baktığımız zaman benim kendi adıma yaptığım değerlendirmede 2015-2016 futbol sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren takımların fazlalığı, ligin son haftasına kadar süren şampiyonluk mücadelesi beni çok sevindirdi. Ancak kümede kalma mücadelesi veren takımların fazlalığı ve ortaya konan mücadele ise beni bir o kadar üzmüştür.

 

İsmail Dilber (TC Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı): “Dışa açılamamanın sıkıntıları çok”

“Futbolu yönetenlerle diğerleri arasında ne yazık ki çok fark vardır. Bu da futbolun gelişmesini engellemektedir. Bizim sorunumuz buradaki kapıların dışa acıkmasıdır. Burada futbol çok kaliteli olsa bile dışa açılıp bunun karşılığını almadıktan sonra hiçbir anlamı kalmaz. Futbolu daha ileriye taşıyabilmek için mutlaka alt yapı çalışmalarına çok önem verilmelidir.”

 

Hasan Sertoğlu (KTFF Başkanı): “Birlik ve beraberliği sağlamalıyız”

“Bu seminerin İlker Ertemel adına yapılması beni fazlasıyla mutlu etti. Bizler futbol ailesi olarak her zaman birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Futbol kitleleri arkasından koşturan bir spordur. Futbol için kimse ile kavga etmek istemiyoruz. Biten sezonda beni üzen olaylar da oldu, bu sezon böyle olayların olmasını istemiyorum. Bizim derdimiz kavga değil dışarıya açılabilmektir. Futbolda değişen birçok oyun kuralları vardır. Teknik adamlarımızın bu kralları yakından takip ederek bunları değerlendirmeleri gerekir. Tüm teknik adamlarımıza çok zor geçecek bu sezonda başarılar dilerim.”Girne 20 Temmuz Stadı’nda DTB U-19 takımı ile saha içi çalışmalarını uygulamalı olarak gösterdi. Bu çalışmalardan önce teknik adamlar bir konuşma yapan KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş saha içi çalışmalarına teknik adamların neredeyse yarısının katılmamasından yakındı ve bunun yanlış olduğunu dile getirirken, teknik adamların görevlerine saygı duymaları gerektiğini dile getirdi. Bu çalışmalar sonrasında da Uygulamalı çalışmaları takip eden teknik adamlara katılım belgeleri verildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75