banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu Esentepe
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tek fire Omonia..!
banner98

 





          Şampiyonlar ligi guruplarına katılmak için mücadele eden APOEL ikinci ön eleme turunda karşılaştığı rakibi Galler ekibi The New Saints’i kendi evinde 3-0 mağlup ederek adını üçüncü ön eleme turuna yazdırmayı başardı. APOEL’in 3. Turdaki rakibi ise Rosenborg oldu. APOEL, Norveç ekibi Rosenborg ile ilk karşılaşmaya 27 Temmuz’da deplasmanda çıkacak.

         UEFA Avrupa ligi guruplarına kalma mücadelesi veren Apollon Limasol, AEK Larnaka ve Omonoia’dan ise tek fire Omonoia oldu. UEFA Avrupa ligi elemeleri ikinci turunda İsrail’in Beitar Jerusalem takımıyla karşı karşıya gelen Omonoia, ilk mücadeleyi deplasmanda 1-0 kaybederken, kendi evinde 3-2 galip gelmesine rağmen deplasman golü kuralıyla elenerek Avrupa macerasına nokta koydu. İkinci turda Kuzey İrlanda ekibi Cliftonville ile karşılaşan AEK Larnaka rakibini her iki mücadelede de mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. UEFA Avrupa ligi 3. Ön eleme turunda Apollon Limasol , İsviçre ekibi Grasshoppers ile eşleşirken, AEK Larnaka ise Rus ekibi Spartak Moscow’a ile eşleşti. Apollon Limasol ilk karşılaşmayı deplasmanda, AEK Larnaka ise kendi evinde oynayacak. Her iki karşılaşmada 28 Temmuz’da gerçekleşecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75