banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Taşkınköy, Orijinal Sahasına Kavuşuyor..!
banner98

Orijinal EPDM granüllü tek saha olan Taşkınköy Halı Sahası’nda sona geliniyor. Saha zeminin tamamı serilirken sahanın önümüzdeki hafta hizmete gireceği belirtiliyor. Göreve geldiği 2016 yılında, kasada 33 bin TL para, 61 bin TL vergi borcu, kayıtsız binalarla ilgili Şehir ve Planlama Dairesi "ikaz yazısı" ve ayrıca bozuk zemini olan bir Halı Saha bulan Taşkınköy Spor Kulübü’nde Başkanı Ahmet Ersöz, bu zor süreçleri çalışma arkadaşlarıyla birlikte aşmaya devam ediyor.

Vergi borcunun af yasasıyla birlikte yarıya indirilmesi sonrasında Maliye eski Bakanı Serdar Denktaş'ın şahsi katkısıyla borcu kapatması, sonrasında kayıtsız binalarla ilgili yapılan ödemelerle final approval belgesinin alınması, festival alanının asfaltlandırılması gibi önemli icraatlara imza atan Ersöz, tüm bunlara rağmen, çalışarak bütçeyi 140 binlere çıkardıklarını söyledi.

Ersöz, KKTC'de Orijinal EPDM granüllü tek saha olan Halı sahalarını da bir kuruş borçlanmadan yaptıklarını belirtti. Zebra zemin olacak olan sahanın gelecek hafta hizmete gireceğini ifade eden Ersöz, üç yıllık süreçte sorunlarla boğuştuklarından dolayı Bilardo, Darts ve Bocce branşları dışına çıkamadıklarını, yeniden bütçeyi toparlamak ve sportif faaliyetler artırmak anlamında Devlet katkısına mutlak ihtiyaçları olduğunu da belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75