banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Cihangir SÜPER LİGDE..! (2-0) Heyecan ve rekabet vardı BÜY Galibiyeti Derbide Hatırladı.. (30)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tahsin Mertekçi Stadı Yenileniyor..!
banner98

Geçtiğimiz hafta Lefkoşa Atilla Topaloğlu Stadı’nda da çalışmalara başlayan Spor Dairesi, yeni sezon öncesinde sorunlu olan sahaları bakıma almaya devam ediyor. Bostancı Tahsin Mertekçi Stadı’nda zemini komple değiştirmek için başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Atilla Topaloğlu Stadı’nda yapılacak olan işlemlerin aynısının, Bostancı Tahsin Mertekçi Stadı’na da uygulanacağı açıklandı.

Atatürk ve Mete Adanır da çalışmalar bu hafta başlıyor

Spor Dairesi Müdürlüğü, daha önce futbol liglerinin tamamlanmasıyla birlikte bakıma alacağını duyurduğu Lefkoşa Atatürk Stadı ve Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmalarına, bu hafta başlanacağını açıkladı. Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu yaptığı açıklamada, daha önceden liglerin tamamlanmasıyla birlikte bu iki sahanın bakıma alınacağını duyurduklarını ancak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun, bu iki sahada kupa ve play-off/out maçlarını oynatma düşüncesi sebebiyle kendilerinden talepte bulunduğunu dile getirerek, çalışmaları bu yüzden bir hafta askıya aldıklarını söyledi. Değirmencioğlu, maçların tamamlanmasıyla birlikte Lefkoşa Atatürk Stadı ve Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda çalışmaların bu hafta başlayacağını ve her iki sahanın da yeni sezona hazır olacağını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75