banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SÜPER LİGDE 8.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!
banner98

 



           K-Pet Süper Lig'de 8. hafta birbirinden iddialı maçlara sahne oldu. Haftanın maçında Küçük Kaymaklı ve GAÜ Çetinkaya, Lefkoşa  derbisinde karşı karşıya gelirken GAÜ Çetinkaya yeni teknik direktörü Fırat Canova ile birlikte çıktığı ilk maçtan mükemmel bir oyun ve mükemmel bir sonuçla galip ayrıldı. Yenicami ve Binatlı oldukça zevkli bir karşılaşmanın sonunda yenişemezken, Doğan Türk Birliği şampiyonluk yolunda oldukça önem taşıyan maçta konuk etttiği MTG'i 2-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Lefke başarılı performansını sürdürürken, Gençlerbirliği zorlu Bostancı deplamanından altın değerinde 3 puanla dönmeyi başardı, Türk Ocağı ilk galibiyetiyle tanışırken Mormenekşe ve Yeniboğaziçi kötü gidişatlarını bu hafta da sürdürdüler. Değirmenlik ise bölge derbisinde Cihangir'i Victor, Amani iş birliğiyle devirmeyi başardı. İşte haftanın panoraması...


HAFTANIN TAKIMI: GAÜ ÇETİNKAYA

Zorlu Küçük Kaymaklı derbisinden 0-4 gibi bir farklı bir skorla ayrılan ve farkı daha da açabilecek bir pozisyonlar yakalayan sarı-kırmızılı ekip maç boyunca sergilediği performansla rakibine göz açtırmadı. Haftanın takımı olmayı fazlasıyla hakettiler.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: DINOPETER JUDE (TÜRK OCAĞI)

Takımının Süper Lig'de aldığı ilk galibiyetine mükemmel bir oyunla katkı sağlayan Peter, girdiği neredeyse her 2'li mücadelede rakiplerini ekarte ederek izleyenleri adeta büyüledi.


HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: CANER OSHAN (DTB)

Şampiyonluk yolunda oldukça önem taşıyan MTG karşılaşmasında takımının aldığı 2-0'lık galibiyete büyük rolü olan kurt teknik adam, kötü giden takıma son 2 haftada yaptığı değişikliklerle bir alkışı haketti.

 

HAFTANIN HAKEMİ: OSMAN ÖZPAŞA (YENİCAMİ-BİNATLI)

Geleceğin en iyi hakemlerinden biri olarak gösterilen Osman Özpaşa, toplamda 13 sarı ve 2 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada başarılı bir maç yönetip minimum hata yaparak haftanın hakemi olmayı başardı.

 

HAFTANIN KARE ASI:

Kaleci (Ali Duvarcı-ÇTSK)

Defans (Serhan Önet-DTB)

Orta Saha (Mehmet Uçar-Ocak)

Forvet (Halil Turan-Yenicami)

 

HAFTANIN 11:


Gol Krallığı:

1) Halil Turan (13 Gol)

2) Esin Sonay (10 Gol)

3) Kemal Uçaner (8 Gol)

4) Evor Bello (8 Gol)

5) Victor (8 Gol)

 

Toplu Sonuçlar:

B. Bağcıl 1-2 L. Gençlerbirliği

Cihangir 1-2 Değirmenlik

Lefke 5-1 Mormenekşe

Yenicami 2-2 Binatlı

K. Kaymaklı 0-4 GAÜ ÇTSK

Doğan TB 2-0 Mağusa TG

Y. Boğaziçi 0-3 T. Ocağı

 

Puan Durumu:

 

Gelecek Haftanın Programı:

Değirmenlik-B. Bağcıl

Binatlı-Cihangir

Mormenekşe-Yenicami

Mağusa TG-Lefke

T. Ocağı-K. Kaymaklı

L. Gençlerbirliği-Y.Boğaziçi

GAÜ ÇTSK-Doğan TB

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75