banner108
Öne Çıkanlar Evram Bayrağı Devrediyor.. Yeniden Göçmen Dedi.. Latin Dansın Prensesi İzmir Şavkar Kulübü Adına Yarışacaklar.. İstanbulda Yarışacaklar..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Son imzalar atıldı..!
banner98












            Transferin son gününde kulüpler kadrolarına son şekli vermek için Federasyonda adeta sıraya girdi.  Futbol Federasyonu dün sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar yoğun bir gün geçirdi.











         Özgür Gül Merit Alsancak Yeşilova’dan Lapta’ya, Kemal Evmez, Umut Alpaslan ve İmirze Özer Vadili’den Serdarlı’ya, Kemal Demiralp Gaziköy’den Serdarlı’ya, Muhammet Karabudak Cihangir’den Serdarlı’ya, Mehmet Öztürk Yenicami’den Serdarlı’ya, Enes Kovsara da Yeniceköy’den Serdarlı’ya transfer oldu.









        Cihangir’den Nasuh Güngör Gönyeli’ye imza atarken, Gönyeli’den Okan Kibar, Yalova’dan Ali Karayel ve BÜY’dan Cenkay Yarışan Merit Alsancak Yeşilova’ya imza atan oyuncular oldular.











        Ozanköy kaleci Tekin’i renklerine bağlarken, Çetinkaya’nın golcü oyuncusu Cemre Nasıroğlu Yeni Boğaziçi’ne transfer oldu.





Mesarya spor kulübü Ali İmam, Şevki, Asilkan ve Sakallı gibi önemli isimleri kadrosuna katarken daha birçok isim son gün takım değiştirdi.





Mert Arık, Mehmet Öztürk, Yunus Çağlar, Hasan Hüseyin Şener, Yılmaz Yıldırımlar, Nazmi Yiğit, Doğukan Kayak, İsmail Aydın, Hakan Dayanıklı, Suat Yıldırımlar, Ahmet Korkmaz, Kemal Demiralp, Osman Turgut, Mehmet Karadağ Ve Emre Denizalp da dün kulüp değiştiren futbolcular oldu.





Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu transfer listesini daha sonra yayınlayacağını açıkladı.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75