banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! arenasporkolik Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ŞOK ŞOK ŞOK....KABUS SAKATLIKLAR HAFTASI..!
banner98
 



           K-Pet Futbol Liglerinde 8.hafta geride kalırken oynanan maçlarda büyük sakatlıklar yaşanırken yıldız oyuncular uzun süre sahalardan ayrı kalacak.

GAÜ-ÇTSK’nın golcü futbolcusu Esin Sonay, geçirdiği sakatlık sonunda ayak bileğindeki tendon da kopma olduğu ve kısa bir süre sonra ameliyat edileceği öğrenildi.

Küçük Kaymaklı ile hafta sonu oynanan maç esnasında sakatlık geçiren yıldız futbolcunun dün çekilen MR’ında tendon kopuğunu tespit edildiği ve sezonu kapattığı açıklandı.

Sezonun flaş oyuncularından Halil Turan ise Binatlı maçında sakatlanarak 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Adelesinde yırtık olduğu belirtilen yıldız golcünün tedavisine hemen başlanırken bu sakatlık sonrası Yenicami’nin gol yükünü çeken oyuncunun sakatlığı siyah beyazlı camiada şok etkisi yarattı.


Diğer yandan hafta sonu oynanan Hamitköy-Yalova karşılaşmasında Hamitköy kalecisi Ahmet Topuz’un ayak bileği kırıldı.

Ahmet Topuz ayağı kırıldıktan sonra hastaneye götürüldü ve ayağı alçıya alındı. Başarılı kalecinin sahalara en erken ikinci devre başında dönmesi bekleniyor. Hava topu mücadelesinde topa sahip olan Ahmet Topuz, Yalova futbolcusunun müdahalesiyle kontrolsüz bir şekilde yere düşüp ayak bileğini kırdı.


Yine 1.ligin bir başka mücadelesinde Esentepe’nin başarılı futbolcusu Vurkan Görneçli Görneç karşılaşmada sakatlanarak sezonu kapattı. Vurkan Görneçli’nin dün çekilen MR sonucunda  sol çapraz bağlarda kopma ve dış yan bağlarda esneme olduğu belirtilirken Vurkan’ın sezonu kapattığı öğrenildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75