banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şifo, Buruk ve Sitemkar veda etti..!
banner98

 




           Genç teknik adam açıklamalarında şu cümlelere yer verdi; "Dumlupınar'a nefer olmuş oyuncularım ve en büyük destekçileri sevgili aileler; Geçen hafta içinde başkan ve asbaşkanının kararıyla önümüzdeki yıl Dumlupınar'da görev almamın istenmediğini üzülerek öğrendim.

2011 yazında başlayan antrenörlük hayatımın kendi kulübümden kulübün çıkarlarından dolayı değil şahsi sebeplerden dolayı görevden alınmış olmak beni daha da üzmüştür. Ülkemiz futbolunun yaşadığı kısır döngünün içerisinde kulübümüzün geçen yıldan itibaren “VEFA” kelimesinin yerine “EGO” olgusuyla yönetiliyor olması yukarıda bahsettiğim olumsuzlukların içerisinde beni en fazla üzeniydi.

2011 yılında Dumlupınar Akademi'nin kurulduğu 1. günden itibaren bu oluşumun içinde olan bir hoca olarak gelinen noktada oyuncularımla ve aileleriyle ne kadar gurur duysam azdır. Projenin sonucunda yetiştirdiğim her oyuncunun emeğine, gelişimine, özverisine, her damla terine teşekkür ederim. Geçen süre içerisinde sizlerle hayatımın en güzel, en zor ve en keyifli günlerini sizlerle yaşadığımı bilmenizi isterim.

Bugün yaşananlara rağmen iyi ki antrenör olup, iyi ki bu yolu sizinle beraber yürümüşüm. Sürekli benimle diyalog halinde olan ve gözlerini kırpmadan çocuklarını bana emanet eden ailelere de güvenlerinden dolayı teşekkür ederim.

6 yıllık hocalık kariyerimde eğitmeye başladığım oyuncuların yaşadığı başarılar, kazandığı kupalar ve A takım seviyesinde kulübe hizmet etmeye başladıklarını görmek benim için en büyük gurur kaynağıdır. Gidilecek daha çok yolumuz, kazanacak daha çok maçımız, savaşacak daha çok mücadelemiz varken beklemediğim bu ayrılık bana derin bir yara açmıştır.

Birinci günden 'adama' değil 'ARMAYA' bağlılığı yaratmaya çalıştığım bu süreçte en büyük mücadeleniz şimdi başlıyor. Ben size futbolun yanında haksızlıklarla mücadele etmeyi, başarısızlıkta pes etmemeyi, en kötü günde bile mücadeleye devam etmeyi öğretmeye çalıştım. Görevden alınmam kararı sizin için bitiş değil, yeni bir başlangıçtır. Geride bir eser, bir mentalite ve bir karakter bıraktım demem için kulübün size en çok ihtiyacı olan bu günlerde ARMA için var olmanın ne demek olduğunu herkese gösterin.

Şahıslar gelir geçer ama fikirler kalıcıdır. Size verilen emekleri boşa çıkarmayacağınıza inanıyorum. Sizi birinci günden kendi öz oğlum gibi sevdiğimi bilmenizi isterim ve unutmayın siz her şeyin en güzelini hak edersiniz. Gün gelecek yine beraber olacağız. Şimdilik hoşça kalınız.

 

 Haber : Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75