banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SİBER, KTSYD YÖNETİM KURULUNU KABUL ETTİ..!
banner98





Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Siber, derneğin yeni yönetim kurulunu kutladı ve başarılar diledi.
Siber, KTSYD’nin kendi görevleri yanında toplumsal konulara da duyarlılık gösterip sosyal sorumluluk projelerinde yer almasının diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olması gerek bir durum olduğunu ifade ederek toplum için katkıda bulunmanın herkesin görevi olduğunu vurguladı. Spor yazarlarının başarılara imza atmasını dileyen Siber, derneğin yapacakları çalışmalar için duydukları heyecanın önemli olduğunu ifade etti.

 

OBEN

KTSYD Başkanı Çelen Oben de konuşmasında, yeni yönetim olarak nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, bu vesile ile derneğin gelecek dönemdeki projeleri ile ilgili Başkan Siber’e bilgi verme fırsatı da bulacaklarını söyledi. Oben, derneğin ülkenin en köklü ve büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu ifade ederek, mesleki alanda yapılan çalışmaların yanısıra, sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman topluma katkı koyduklarını vurguladı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75