banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Siber, Değirmenlik İlkokulu’nu kabul etti..!
banner98

 



         Kabulde konuşan Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, kız voleybol takımının geçen yıl ve bu yıl yapılan İlkokullar arası kızlar voleybol turnuvasında birinci geldiğini belirtti.

Birinciliklerin ardından ülkeyi Türkiye’de temsil etme şansını yakaladıklarını ifade eden Malek, geçen yıl Malatya, bu yıl ise Isparta’da gerçekleşen turnuvaya katıldıklarını söyledi.


Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Özen Yılmaz ise konuşmasında bir çok eksikliğe rağmen bölgedeki gençleri ve çocukları spor ve kültürel aktivitelere yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutma yönünde çalışmalarına devam ettiğini belirterek bölgede kapalı bir spor salonu ve etkinlik merkezi olmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığını belirtti. Yılmaz ayrıca bu konuda bölgeye katkı yapılmasını istedi.

Kabulde konuşan Siber, kendisinin de bir köy ilkokulunda öğrenim gördüğünü, bir köy ilkokulundan İlkokullar arası Kızlar Voleybol Turnuvası’nda birincilik kazanmanın önemli bir başarı olduğunu belirtti. Öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Siber, bölgede kapalı bir spor salonu ihtiyacının ilgili kurumlar tarafından dikkate alınması gerekliliğine vurgu yaparak konuyla ilgili üzerine düşeni yaparak paydaş kurumlarla konuyu istişare edeceğini belirtti.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75