banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu, Şampiyon LTL ile Görüştü..!
banner98

Türkseven: “KTFF’nin girişimi olmasaydı bu gururu yaşayamazdık”

LTL Müdürü Niyazi Türkseven iki yıl üst üste bu başarının yakalanmasının tesadüf olmadığını belirtirken, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin büyük çabası ve özverisi var. Büyük emeklerin sonucunda bu başarıya ulaştık. Ancak KTFF’nin Milli Eğitim Bakanlığı ile temasa geçerek okullarda kadın futbolunu başlatma girişimi olmasaydı bizler de bu başarılarla gurur duyamazdık. Bu sebeple federasyonumuzu bu girişimden dolayı kutlarım.”dedi.

LTL beden eğitimi öğretmeni, takım sorumlusu Ümit Bomboz ise KTFF’nin kadın futboluna verdiği önemden dolayı teşekkür etti. Bomboz, “LTL olarak her zaman ülkede kadın futbolunun gelişmesi için katkı koymaya hazırız.”dedi.

Sertoğlu: “Emeklerin boşa gitmediğini görmek güzel”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise LTL’nin ziyaretinden duyduğu mutluluğu diler getirerek, KTFF olarak vermiş oldukları emeklerin boşa gitmediğini görmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Sertoğlu, kız erkek ayrımı yapmadan gençlerin ülke sporuna katkı koyması için çabaladıklarını ifade ederken, gençleri sporun içerisinde görmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyarette KTFF Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çerkez ve KTFF Kadın Futbolu Sorumlusu Simay Kanan yer aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75