banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

  Sermaye “Galibiyet Hedefliyoruz’’
banner98




Teknik Direktör Hakan Sermaye ligin 25. haftasında Pazar günü konuk edeceği Gençlik Gücü karşılaşması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada takım olarak iyi ve keyifli bir süreç yakaladıklarını ve bunu ligin son maçına kadar sürdüreceklerini ifade etti.

Pazar günü karşılaşacakları Gençlik Gücü takımı ile ilgili olarak düşüncelerini aktaran Lefke Teknik Direktörü Hakan Sermaye, Pazartesi akşamı sona eren Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasının hemen sonrasında Gençlik Gücü maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek galibiyet hedefledikleri karşılaşmanın öncesini iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Lefke takımı olarak iyi bir dönemden geçtiklerini ifade eden Sermaye oyuncularının idmanlardaki performans ve isteklerini maça yansıtması ile birlikte ortaya güzel tablonun çıktığını belirtti.

Gençlik Gücü takımının sıkıntılı noktada olmasına rağmen iyi ve diri bir takım olduğunun altını çizen Sermaye, kendilerinin de daha iyi noktaya gelebilmek için kendi sahalarında yapacakları maçı galibiyetle kapatmaları gerektiğini söyledi.

Önlerinde kalan maçlara ayni ciddiyet ve istekle hazırlanıp ayni hedef doğrultusunda çıkacaklarını ifade eden Sermaye, önlerinde bulunan Gençlik Gücü maçını kazanıp daha rahat noktaya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75