banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şerifoğlu; Zorlu Lige Direneceğiz..!
banner98





Ligin bu sezon geçmiş yıllara göre daha zor ve çekişmeli geçeceğini aktaran Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ligde yeni sezonda iddialı takım sayısının fazla olduğunu söyledi.

Yeni Boğaziçi olarak zorlu maratonda akıllı ve sabırlı olmakla birlikte zorluğun ve ciddiyetin bilincinde olmaları gerektiğini söyleyerek, hangi takımlara karşı kazanıp kaybedeceklerinin ise önemini dile getirdi.

Erken sinirlenip erken ümitsizlik yaşamak istemediklerinede vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı Yeni Boğaziçi olarak ligde kalmak istediklerini aktardı.

Hazırlık dönemi kapsamında kazandıkları Erülkü turnuvası ile birlikte özgüven olarak iyi noktaya geldiklerini belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ligin ilk maçına Lefke deplasmanı ile başlayacak olmalarının bilincinde olduklarını söyledi.

Mental ve fiziksel anlamda lige hazır olduklarını iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı geride kalan hazırlık sürecinde çok tecrübeler kazandıklarını ifade etti.

Zorlu lige direneceklerine ve vazgeçmeyceklerine inandığını da belirten Şerifoğlu, taraftarada çağrı yaparak bu zor periyotda takımlarına sahip çıkmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75