banner108
Öne Çıkanlar 1.92 ile Balkan Şampiyonu.. Rallide büyük heyecana geri sayım başladı..! Yıldırım Masterleri Antalyada..! Alnar ilk sıraya yerleşti GG gençlerinden müthiş dönüş!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘’Şampiyon olmak istiyoruz’’
banner98





           A2 Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nde forma giyen hücum ve orta saha oyuncusu Nevzat Duran, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Şu an vatani görevini yapan genç oyuncu takımla birlikte çalışamasa da kendi özel idman yaparak lige hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi spor servisine görüşlerini aktaran genç oyuncu, ‘’Mağusa Türk Gücü gibi büyük bir camiada futbol oynadığım için çok mutluyum. Hedefi olan bir kulüpteyim. Eski takım arkadaşlarım Uvanç ve Ramadan’la da bu yıl birlikte oynayacağız. Saha içerisinde geçmişten kalma bir uyumumuz var. Takımımıza faydalı olacaklarından şüphem yok. İyi bir takımımız var. Şampiyonluğun en büyük adaylarındanız. Tüm takımlara ve futbolcu arkadaşlarıma yeni sezonda sakatlıksız bir sezon diliyorum. İnşallah sezon sonunda kupayı kaldıran takım biz oluruz’’ şeklinde konuştu.


HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75