banner108
Öne Çıkanlar Alt yapıya monitör test..! Özbekistan şampiyonuna tek golle boyun eğdi..! (1-0) Ocak gençleri zorlanmadı..! (0-2) YDÜ transfere doymuyor Kavgalı Maçta 2 Kırmızı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Geçitkale..!
banner98

 





        Uzun yıllar Gönyeli Spor Kulübü’nde futbol oynayan ve vefatına kadar da futbolu bırakmayan Merhum Fatma Aysen Amca anısına 3’üncü kez Kadınlar Futbol Halı Saha anı turnuvası düzenlendi. Gönyeli Halı Sahası’nda 2 gün süren turnuvaya Gönyeli Bayan Takımı, Gönyeli Eski Dostlar, Göçmenköy Bayan Takımı ve Geçitkale Bayan Takımı olmak üzere 4 takım katıldı.

 

Finali Göçmenköy ve Geçitkale oynadı

Turnuvanın 1’inc günü Göçmenköy Bayan Takımları, Gönyeli Eski Dostları 5-1 mağlup ederek finale yükselirken, Geçitkale Bayan takımı, Gönyeli Bayan Takımı ile 4-4 berabere kalarak penaltılara giden maçta Göçmenköy’ün rakibi Geçitkale oldu. Turnuvanın 2’inci günü Gönyeli Eski Dostlar ve Gönyeli takımı 3’üncülük 4’üncülük mücadelesi verirken, Göçmenköy ve Geçitkale takımları final oynadı.

 

Geçitkale galip

Merhum Fatma Aysen Amca anısına düzenlenen Halı saha turnuvasında finalin galibi 4-2’lik bir skorla Göçmenköy’ü yenen Geçitkale olurken, 2’inci Göçmenköy, turnuva 3’üncüsü ise Gönyeli Eski Dostlar ile 4-4 berabere kalarak uzun süren penaltı atışlarından sonra alan Gönyeli oldu.

 

Önder ve Sevim gol kraliçesi

Turnuvada Gol Kraliçesi 4’er gol ile Gönyeli Bayan Takımından Sevim Okur ve Gönyeli Eski Dostlar takımından Önder Mutsuzlar olurken, Turnuvanın en İyi kalecisi Gönyeli Takımından Adile Umurlar seçildi. En centilmen oyuncu ise ve Gönyeli Eski Dostlar takımından Dolunay Hasan Dayı oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75