banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ruso’dan ‘’DOĞAN’’ geçti..! (0-2)
banner98






Yer : Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler : Hakan Muhtaroğlu, Kaan Koday, Hakan Gök, Osman Küçük

Küçük Kaymaklı: Hasan Piro, Mehmet Kaygısız (80’Ahmet Zaifoğlu), Yusuf Palaz, Ali Akbulut, Ahmet Can Tokmak, Hüseyin Adal, İbrahim Çıdamlı (Remzi Betmezoğlu), Bayram Anday, Petrov, Neval Esengül (Mustafa Arnavut), Zokou

Doğan Türk Birliği : Raif, Ahmet Sönmez, Mehmet Yıldız, Emeka (77’Selim Saygı), Emin Atabek, Salih Güvensoy, Ahmet Saygı, Özenç Albayrak (88’Mahmut Erkan), Kenan Oshan, Aydın Aygın, Ahmet Coşkun

Goller : 36’Özenç Albayrak, 48’(P) Ahmet Sönmez(Doğan Türk Birliği)

Sarı Kartlar : 48’Ali Akbulut, 90’Zokou(Küçük Kaymaklı), 17’Salih Güvensoy, 58’Kenan Oshan, 66’Raif Pehlivan, 67’Aydın Aygın(Doğan Türk Birliği)



 

Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan Küçük Kaymaklı-Doğan Türk Birliği karşılaşmasını konuk ekip her iki devrede bulduğu 1’er golle 2-0 kazanmayı başardı. Çok da pozisyonun yaşanmadığı karşılaşmada sarı lacivertliler rakibi Küçük Kaymaklı’ya oranla daha iyi mücadele etti ve bu mücadelenin de karşılığını 2-0’lık galibiyetle almayı başardı.

3.dakikada gelişen Doğan Türk Birliği atağında soldan Salih Güvensoy’un ortasında Emin’in kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.

19.dakikada Neval’ın gelişi güzel orta şut karışımı vuruşuna Zokou ayak koydu, top yan ağlarda kaldı.

36.dakikada Doğan Türk Birliği öne geçti. Bu dakikada Özenç’in yaklaşık olarak 25 metre uzaklıktan vuruşu doksandan filelerle buluştu ve sarı lacivertliler 1-0 öne geçti.

43.dakikada Özenç’in sert vuruşu az farkla dışarıya gitti. İlk devre konuk DTB’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.


48.dakikada ani gelişen Doğan Türk Birliği atağında Ali Akbulut’un Kenan’a yaptığı hareketi orta hakem Hakan Muhtaroğlu penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Ahmet Sönmez topu filelere göndererek farkı 2’ye çıkardı.

56.dakikada gelişen Küçük Kaymaklı atağında Petrov yakın mesafeden topu kaleci Raif’in üzerine nişanlayınca yeşil siyahlılar mutlak bir golden oldu.

 59.dakikada Küçük Kaymaklı futbolcusu Zokou altı pas üzerinden topu dışarıya gönderdi.


62.dakikada Küçük Kaymaklı atağında sağdan Ali’nin güzel ortasında Zokou’nun kafa vuruşu direği adeta sıyırarak dışarıya gitti.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Doğan Türk Birliği deplasmanda Küçük Kaymaklı’yı 2-0 mağlup ederek puanını 24’e yükseltti. Yeşil siyahlılar ise 18 puanda kaldı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75