banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ramadan yuvada kaldı..!
banner98

 




          Geçtiğimiz hafta Ramadan Ağdaç’ı renklerine bağladıklarını duyuran Yeni Boğaziçi bu açıklama sonrası Gaü Çetinkaya ve Cihangir’in devreye girmesi ile transfer zora girmiş ve bonservisi bulunan Akıncılar kulübü henüz transferin bitmediğini ve en yüksek parayı verene Ramadan’ı vereceğini açıklamıştı.

Genç oyuncu tercihini ısrarla Yeni Boğaziçi’nden yana kullanınca Akıncılar’da genç oyuncuyu istediği kulübe verdi.

Forvet ve sol açık mevkilerinde görev yapan Ramadan Ağdaç’ın takıma faydalı olacağına inandığını söyleyen Teknik Direktör Bülent Aytaç, önceki gün başkan ve yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda takıma sonsuz destek verildiğini hafta içinde tüm futbolcularla görüşüleceğini söyledi.

Yeni sezonda hedeflerinin yeniden süper lige dönmek olduğunu söyleyen Bülent Aytaç, çalışmalarına salonda devam ettiklerini kaydetti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75