banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piskobulu; Transfer politikasında yanlış yaptık..!
banner98

 




           Serkan – Serhan transferlerinde doğru tercih yaptıklarını, fakat yabancı transfer konusunda ise iyi adımlar atamadıklarını belirten Piskobulu, yabancı transfer konusunda daha iyi performans sergilemeleri gerektiğinin altını çizdi. Son iki sezonun şampiyonu Yenicami’nin sezon öncesi belirlediği kadro konusundaki değişimi iyi değerlendirmek için yola koyulduklarını da belirten Bayar Piskobulu belli süreçlerde futbol şansının da yanlarında olmayışı sonrası beklentilerin dışında kaldıklarını aktardı.

Sezon öncesi yaptıkları Önet kardeşler transferi sonrası dengelerin bozulduğuna dair çıkan haberlere de değinen Bayar Piskobulu, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını sadece sezon öncesi yabancı transfer yapmayacağına dair verdiği demeç ve mali konuda sıkıntı yaşanmaması adına yapılan hamlelerin takımın ilk devredeki performansını etkilediğini hatırlattı.

Oysa Serhan ve Serkan Önet transferi yanında doğru hamleler yapıp iyi yabancı transferler yapmış olsalar, daha iyi noktada olacaklarını belirten Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, hatanın fazla payının kendisine ait olduğunu belirtti. Maddi yönden kulübün fazla zarar görmeyişi adına yapılan hamlenin kısıtlı transfere yol açtığını da belirten Piskobulu, devre arası ise bu sıkıntının olmayacağına dikkat çekti.

Doğan Türk Birliği camiasının büyük bir camia olduğunu, bu nedenle her zaman hedeflerin olduğuna dikkat çeken Bayar Piskobulu, kupanın şu saatten sonra ilk hedeflerinin olduğunu belirtti. Takımın başkanlık görevine geldiği zaman ile şu an için takımda ciddi ve gözle görülür yükselişin olduğunu aktaran Kulüp Başkanı Piskobulu, ligin üst tarafını ise kupa ile birlikte zorlayacaklarını aktardı.

Doğan Türk Birliği kulübü olarak önümüzdeki sezonun planlamalarını Ocak ayının, ilk haftası gerçekleştireceklerine değinen, Bayar Piskobulu, önümüzdeki sezon önemli isimlerinde Doğan Türk Birliği yönetimine dahil olacağına dikkat çekti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75