banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piro; ‘’Ozanköy sahipsiz değildir’’
banner98





 Ligin 3.haftasında Küçük Kaymaklı’ya konuk olan Ozanköy, mücadeleden 2-0’lık yenilgiyle ayrılmıştı ancak maçtan çok gündeme devre arasındaki tartışma oturmuştu. Ozanköy Spor Kulübü Başkanı Ali Piro ile eski başkanı Sami Otcuoğlu tartışmış ve olayı büyümeden polisler önlemişti. Bu konu üzerine spor servisi olarak Ozanköy Spor Kulübü Başkanı Ali Piro ile bir röportaj gerçekleştirdik.


‘’Köstek değil, destek olmalıdır’’


Zor bir dönemden geçtiklerine değinen Piro, ‘’Sami’nin dün yaptığı hareket kendisine hiç yakışmadı. Sezon başından beri çok zorluklar çekiyoruz. Böyle yapacağına kulübüne ve köyüne destek çıksın’’ dedi.


‘’Bu hallere düşme sebebimiz Sami Otcuoğlu’dur’’

Kulüp başkanlığına son gün aday olduğunu söyleyen Ali Piro, ‘’Sami neden istifa etti? Bu kulüp tüm köylülerindir. Biz Ozanköy’ü hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. Kulübün kötü günlere sürüklenmesine göz yumamazdık. Bırakıp kaçmak kolaydır ama biz Ozanköy’e güzel günler yaşatmak için hep birlikte çalışıyoruz’’ dedi. Konuşmasına devam eden Piro, ‘’Sahaya gelip antrenöre ve yönetim, başkana laf atmak da nedir? İstifa eden kendisi idi. Ozanköy’ün bu hallere düşmesinin en büyük sorumlusu Sami Otcuoğlu’dur’’ şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75