banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Tamsu Juventus Cahitoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci; “Dersler Çıkarttık”
banner98



Esentepe maçından çıkardıkları dersler sonrası o maçı unutmak zorunda olduklarını ifade eden Perçinci, tüm dikkatlerini artık Mormenekşe deplasmanına çevirdiklerini söyledi.

Gönyeli zemininin artık ciddi ve sıkıntılı noktaya geldiğini söyleyen Perçinci, Esentepe maçının bu nedenle Güzelyurt’da oynandığını belirtirken, alınan yenilgi sonrası alınan mağlubiyeti zemine bağlayıp yorum yapan kesimleri ise hayretle izlediğini söyledi.

Kendisinin bir Spor adamı olduğunu ve Gönyeli zemininde artık futbol oynamanın imkansız olduğunu dile getiren Perçinci, bundan önceki süreçte ise hem içeride hem de deplasmanda alınan sonuçların yorum yapan kişiler tarafından bir kez daha incelenmesini istedi.

Esentepe maçını Güzelyurt’a taşıdıkları gibi kalan evci maçları da başka sahalara taşımak için yönetime rapor vereceğini söyleyen Emre Perçinci doğru olanın bu olduğunu ifade etti. Sporcu sağlığının her şeyden önemli olduğunun altını çizen Perçinci, kötü bir durumla karşı karşıya kalmamanın ise en güzel taraf olduğunu belirtti.

Geride kalan yirmi haftada pozisyon zenginliğinin hem yanlarında olduğunu aktaran Gönyeli Antrenörü Emre Perçinci, bunu gol atma konusunda ise söylemenin oldukça zor olduğunu söyledi.

Erken öne geçtikleri karşılaşmada farkı artırmak yerine skoru koruma yönetimini oyuncu grubunun belli dönemlerde seçtiğini söyleyen Perçinci, bu sıkıntıyı ise belli karşılaşmalarda ciddi şekilde yaşadıklarını ifade etti. Bu zor periyotta erken maçı koparma düşüncesinin zor olduğunu ve bundan kurtulmak zorunda olduklarının altını çizen Emre Perçinci Esentepe maçında ise öne geçmelerine rağmen bireysel hataların fazlası ile takımının yaptığını söyledi.

Girdikleri bu zor periyot da artık maçı erken koparma düşüncesi ve skoru koruma mantığından uzak durmak zorunda olduklarını aktaran Perçinci, Mormenekşe deplasmanı ile birlikte yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75