banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Öztüccar “Tüm önerilerimiz ret edildi’’
banner98

 




           Kemal Deniz an turnuvasına katıldıklarını dile getiren Öztüccar; '' Kemal Deniz turnuvasına davet edildiğimiz için Gençlik Gücü camiasına teşekkür ederiz.

Biz turnuvaya katıldık ve ilk maçımızı sahamızda oynadık. Üçüncülük maçı için saat 15:30'da Atila Topaloğlu stadında yapacağımız maç için saat değişikliği talep ettik. Gündüz saatlerinde hem özel sektörde çalışan futbolcularımız ve havaların sıcak olmasından dolayı saat değişikliği talep ettik aksi takdirde çıkmayacağımızı bildirdik” dedi.

Değirmenlik Spor Kulübü başkanı camia olarak Anı turnuvasına gölge düşürmediklerini belirterek “Elimizden gelen fedakarlığı yaptık. Saat değişikliğine gitmeyeceklerini bizlere iletince turnuvaya gölge düşürmememiz için başka teklifler yaptık” dedi.

Değirmenlik Spor Kulübü başkanı Emirali Öztüccar turnuvadaki  rakipleri GAÜ Çetinkaya kulübü başkanı Asım Vehbi'yi aradığını belirterek “Başkana gündüz saatlerde sıcakta maç oynamamız doğru olmaz dedim. Asım bey de bana doğru olduğunu ve ne yapabileceğimizi sordu. Asım bey'e Değirmenlik Stadı'nda saat 6 da üçüncülük maçını oynayabiliriz dedim. Asım bey de teklifimi uygun buldu ve Teknik Direktörü ile görüşmesi gerektiğini söyledi”.

Öztüccar daha sonra Asım Vehbi’nin görüşmesinden olumlu sonuç çıkacağını düşündüğü için maçın Değirmenlik stadında oynanacağını tahmin ettiğini belirterek “Asım bey bana Mehmet Ali Özgürgün hocanın sentetik sahada maç oynamak istemediğini ve futbolcuların sakatlık yaşamasını engellemek için bu statta maç yapmak istemediklerini söyledi.

Özgürgün hoca Cihangir takımın başındayken Değirmenlik stadında yaptığı antrenmanları unutmamalıdır. Bu yüzden turnuvaya katılamadık” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75