banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özeralp: Mağusadan puanla döneceğiz..!
banner98





 ''Mağusa'da hedef mutlak puan''

 Mağusa Türk Gücü sezona iyi tranfserler yaparak ve şampiyonluk parolasıyla başlamış bir ekip. Üstelik kendi sahalarında oynadıkları tüm maçları kazandılar, zor bir karşılaşma olacak ancak biz iyi oyunculardan kurulu ve koşan bir ekibe sahibiz, ayrıca iş bitirici oyuncularımız da var. Mağusadan puan veya puanlar almak için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın, bunu da başaracağımıza olan inancım  sonsuz. Bir kaleci olarak tabiki öncelikli hedefim maçı gol yemeden tamamlamak. Tabi burada önemli olan kazanmak, gerekirse ben gol yiyeyim ama takım kazansın.

''Batıdaki yükseliş taktir edilesi ancak...''

Batı bölgesinde son zamanlarda futboldaki gelişim anlamında olumlu bir yükseliş var ancak takımların bütçesi bir yere kadar yeterli oluyor, eğer gerçekten başarılı olunmak istiyorsa birçok takım yerine tek veya 2 takımlı, yüksek bütçeye sahip takımlar kurulursa çok daha iyi ekipler oluşturabilir. Bunun dışında bu sezon Binatlı müthiş bir lig başlangıcı yaptı ancak lig uzun bir maraton ve bunu tüm sezona yaymak gerekiyor, umarım bu yükseliş Lefke ve Binatı adına devam eder.

 '' Lefke'nin geleceği çok parlak, LAÜ büyük destek ''

Bu sezon adına şampiyonluk hedefimiz yok ancak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz, birçok eksiğimiz var fakat camia olarak bunları aşacağımıza inanıyorum, özellikle LAÜ kulübümüze çok destek oluyor ve gelecekte kulübün kalkınması açısndan da oldukça faydalı bir kurum olacak.  Lefke'nin geleceğinin bu yüzden çok daha parlak olduğunu söyleyebilirim.

''Sezon öncesi yaşanan sıkıntılar...''

Geçen sene yönetim ve hocayla yaşanan problemlerim olmmuştu ve son 6 maç kala oynatılmamıştım. Bu nedenle sene başında ayrılmak istemiştim ve birçok konuda anlaşamamıştık. Ancak değişen yönetim, benim özel sektörde çalışmamdan kaynaklanan sıkıntıları çözdü ve anlaşma sağladık.  Başkanımız çok çalışkan ve kulübünü çok seven biri, onun gibi bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız diyebilirim. İleride ayrılır mıyım bilemiyorum, bunu gelecek gösterecek ancak Lefke camiasının çıkarlarına göre hareket edeceğim söyleyebilirim.  Şuan itibariyle kulübümden çok memnunum. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75