banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Yalova Mormenekşe arenasporkolik BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özeralp 2 Sene Oturacak..!
banner98

Lefke’nin uzun yıllardır kalesini koruyan başarılı file bekçisi Mehmet Özeralp futbola ara verdi. Yenicami’ye transferi son anda gerçekleşmeyen Mehmet Özeralp bu sabah federasyona giderek 2 yıl futbol oynamayacağına dair bir dilekçe sundu.

Transferin son gününde Yenicami’nin renklerine katmak istediği Özeralp için 175 bin Türk Lirası teklif sunan Yenicami yönetiminin bu teklifine karşılık Lefke yönetimi önce 250 bin daha sonra da 200 bin Türk Lirası’nda diretince transfer gerçekleşmedi.

Spor servisimize konuşan Mehmet Özeralp şunları söyledi: Transferin son gününde Yenicami takımına transferim Lefke yöneticilerinin tutumu yüzünden gerçekleşmedi. Yenicami’nin 175 bin Türk Lirası teklif götürdüğü Lefke bu teklife karşılık 250 bin Türk Lirası istedi. Dün transferin son günüydü ve son ana kadar bekledik. Lefke teklifini 200 bin Türk Lirası’na indi ama transfer sona erdiği için transferim gerçekleşmedi.

Bu sabah federasyona gidip 2 yıl futbol oynamayacağımı yazılı bir dilekçe ile bildirdim. Dilekçem yürürlüğe kondu. Şimdi 2 yıl bekleyeceğim. Lefke takımına 8 sene hizmet verdim ama onların beni düşürdüğü duruma bakınız, yazıklar olsun derim da başka birşey demem.

HABER VE FOTO: CEMİL GARİP

banner116
Anahtar Kelimeler:
Özeralp 2 Sene Oturacak..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75